Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabowo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ever Given balesetének margójára… A bejegyzés célja nem a bizonyítványom magyarázása lesz, inkább csak némi háttér információ a „szakértésemet” illetően. Bencsik Attila barátomat, egykori osztálytársamat kereste meg az RTL klub egyik újságírója, akinek aztán eszébe jutottam…  :-) Az interjú…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Képzelje magát oda, Burbankbe, Jay Leno garázsába, és engedje meg, hogy mi adjuk hozzá a képet, a hangot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
szabowo 2011.01.13 15:53:00
@Fatal Error! System Halted!:
"egy rendbeli tiltott határátlépés "-hez hozzácsaptak még valami csúnyát annak idején a derék hatóságok... Ez így működött.
Egy peremkerületi gimnázium sikeresen lepattant legényei hogy lettek hirtelen bolti tolvajok stb. 1971-ben, hát tudnék mesélni :-)
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..