Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mat3y

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Inception – Eredet 2010.07.25 22:15:00
   Christopher Nolan ezzel a filmmel végleg felírta magát a legújabb kori rendezőzsenik közé. Egyszerűen tévedhetetlen, tökéletes. Nevét a rendkívül erős, újszerű Mementóval kezdtük megjegyezni, aztán elkészítette az Álmatlanságot, aminek a hangulata máig…..
mat3y 2010.07.27 11:39:30
@Shyllard: Igazad van "Saito mosanra meghalt szóval lekerült ide - Cobb" Aztán a következő, hogy Cobb és Saito beszélgetnek. Ez kavart be nekem mert míg Saitot jól elmaszkírozták öreggé Cobb ugyan olyan volt mint eddig. Most, hogy visszanéztem a hangja és a párbeszéd arra utal, hogy mindketten öregek. Na meg a film is ezzel a jelenettel kezdődött. Csak még azt nem értem, hogy miért tartott el több évtizedekig míg megtalálta Saitot és miért a vízből hozták ki Saito emberei. Ja meg persze nem hiszem, hogy túlélte a bomladozó világot amit Adriane otthagyott. Bár kitudja mi történik ha meghalsz a váróban...

@0gre: A japán csávó azért ment velük mert velük akart menni. :D A többiek nem is akarták, hogy jöjjön "túristát nem viszünk magunkal" de hát nem volt mit tenni.

Amugy az alternatívák között az, hogy az egész egy álom az nem lehet, mivel megforgatta a totemét olyan 10 perc környékén. Viszont miután kipróbálta a koktélt megpróbálta megforgatni a totemét de leesett. Végülis az egész hit kérdése, mindenesetre én nem szeretem a happy-endet inkább a rejtélyes befejezések híve vagyok szóval remélem még máig álmodik. :D
Filmdroid Salt trailer 2010.04.01 14:53:06
Evelyn Salt orosz kém, akinek az a feladata, hogy kiiktassa az Elnököt. Vagy mégsem ellenséges ügynök? Gyanús ügy ez, remélhetőleg nem lesz az akciófilm végén valami buta csavar. A címszereplőt Angelina Jolie alakítja, a rendezői poszton pedig Phillip Noyce ténykedett, ők ketten…..