Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duend

1 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blosics újabb remek képviselője a „romboljunk, de okosan” receptre készült játékoknak. Zöld téglákból kell 100 pontnyit lezúznunk megfelelő szögben és méretben megküldött golyókkal. A golyók mérete és a ledöntött vörös téglák értéke levonódik a…..
Első KMK-s posztomban a Cargo Bridge-t ajánlottam a figyelmetekbe, most pedig két kiegészítőjével teszem ugyanezt: ezek a Cargo Bridge Christmas Pack, illetve a Cargo Bridge: Armor Games Edition. A grafika címhez igazításán kívül túl sok változás nem vehető észre, egyedül az új…..
Kockáztatva a népharagot belinkelem ezt az oldalt, ahol tonnaszám lehet lövegtoronyjátékokat (aka. tower defence) klikkolni. A legjobbak már szerepeltek a KMK-ban, de a Star Rebellion (ami alá azért teszek dragongamezes linket, mert csak ott elérhető a full verzió) nekem is új…..
Jó reggelt, jó disztrojt kívánok! Kezdjük a hetet egy kis űrbéli lövöldözéssel, az Asteroids nevű klasszikus adrenalinos feldolgozásával, a Vectoroidsszal. Többféle ellenségtípus, felvehető űrhajóextrák, a szokásos idegesítő irányítás. Bemelegítésnek tökéletes...
Többen is beküldtétek a Magic Pent, az utóbbi hónapok legeredetibb játékát. A cucc előzménye egy techdemo, amit a finn Petri Purho készített, és itt található (annak idején ezt is sokan beküldtétek, de vétkes hanyagságom miatt nem került a blogba) a demo lényege rajzolt…..
Fects küldte be a Balloon Invasion linkjét, amit mindenki szeretni fog, akinek az Egri csillagok-játék egy picit is tetszett. Itt is ellenséges egységek (esetünkben légballonok és zeppelinek) invázióját kell visszaverni, és nem csak az számít, hogy milyen remek stratégiai érzékkel…..
A kedd levezetésének jöjjön egy újabb tower defense (aka. lövegtornyos) játék. A múlt héten feltett kérdésre nagyon sokan válaszoltátok, hogy még több ilyet kértek, úgy ltászik, még mindig nem unjátok. A Hunger Strike egészen egyszerű klón kajás témakörben, csak 5…..
Szimonetta találatával, az Amoeba Game-mel indul a KMK új évada. A program aranyos kis ügyességi cucc: egy amőbával kell glükózmolekulákat falni, miközben kerülgetjük az életerőnket gyorsan lezabáló vírusokat. A gondot az okozza, hogy a vírusok egyre többen vannak, mi pedig…..
duend 2008.03.18 09:13:24
Fenyegető üzenetet kaptam John_The_Stupid nevű munkakerülőnktől: „Posztolj be, vagy mától mindig nézz a hátad mögé!” Akkor már inkább posztolok, bár kicsit keresnem kellett, mert emberünk linket nem küldött a fenyegetés mellé. Leírást viszont igen, szóval át is…..
Igen, megjelent, és Tamásnak köszönhetően én sem maradtam le a hírről. A legjobb lövegtoronyjáték, a Vector TD első és a másfeledik ("nemnyeredmegcheatnélkül" TDx, ahogy olvasónk írja) verziója után itt az igazi második rész, és úgy tűnik, méltó az elődökhöz.…..
Edi mijeis? jah! blogja... proba1 2008.02.10 13:31:00
blablabla bejegyzés vége :) ..
Csak erős idegzetűek próbálják ki a The Visitort, mert rajzfilmes grafikája ellenére brutálisan véres jelenetek vannak benne. Az amúgy klasszikus point’n click kalandjáték főhőse egy űrlény, aki a Földre érkezve a helyi élőlényekben fejlődik egyre brutálisabb szörnnyé.…..
Ketten is beküldték a Spin the Black Circle-t, ami amilyen jó ügyességi játék, annyira idegesítő. De tényleg: egyik-másik pályához képest a munka is vonzóbb alternatíva. Pedig a feladat látszólag egyszerű: csak egy golyót kell elnavigálnunk a célba úgy, hogy a pályát…..
Jó hétfőt, jó rombolást! E heti destruktív munkakerülésünk az Age of War, ami a várvédő játékok (lásd: Egri csillagok) egy kellemes mutációja. Itt ugyanis az ellenfél várát is le lehet bontani (sőt, ez a végső cél), emellett a szokásos egység- és toronyépítés, illetve…..
Biztos vagyok benne, hogy a Dungeon Escape! Sokaknak nem fog tetszeni, de nem tudom kihagyni, mert olyan klasszikusok előtt tiszteleg, mint a Dragon’s Lair és a Space Ace. Aki nem tudná: ezek a játékok lézerdiszken jelentek meg még a hőskorban, és nem is játékok, inkább interaktív…..
A Peg Solitaire könnyed logikai játék a Hegylakóból ismert „csak egy maradhat” szellemében. Golyókat kell leszedni a táblákról, egy golyót úgy tudunk lepucolni, ha egy másikkal átugorjuk. Az ötlet nem mai, itt annyival van megbolondítva, hogy a fekete mezőn kell…..
duend 2008.01.08 10:14:19
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Vitán felül a világ legaljasabb játékát küldte be egy olvasónk (már vagy három hónapja, de sajnos elveszett a sok levél között): a Distraction Game egyszerű ügyességi cuccnak indul, amiben rakétákat kell kerülgetni, aztán oldalról beköszön egy bárány, és kicsit meglöki a…..
duend 2007.12.21 20:01:36
Ezt meg csak a jegyzőkönyv kedvéért, nehogy elvesszen a link a kommentek között: már lehet szenvedni a méltán népszerű (lásd az oldalsó toplistát) vektoros lövegtoronyjáték folytatásával, a Vector TDx-szel is. A cucc irgalmatlanul nehéz, leginkább az aljas sárga…..
Na ezt a Centrum ügyvezetője írta női álnéven, vagy tényleg van ilyen? Egy ember dicséri a magyar lakosság fő zaklatóját. No de közeleg a Jézuska, mi van, ha ilyen is előfordul? A szimatom azt súgja, hogy a levél nem kamu. Végülis a Halálcsillagon is lehettek jó fejek a…..
duend 2007.12.17 11:36:02
Egy kolléga küldte el a Zwingo linkjét, újabb programmal gyarapítva a blogban közölt, egyszerre bosszantó és zseniális ügyességi játékokat. A pályákon egy kis golyót kell húzogatnunk, amihez egy nagyobb van hozzákötve. A pályák közepén egy fehér golyó áll, őt kell…..
duend 2007.12.11 10:51:05
Inkább vicces (vagy gusztustalan, ízlés dolga), mint jó játék a You Da Sperm, de a KMK a kreténségeknek is szívesen helyet ad. A program a spermadinamika első főtételét igazolja, miszerint az élet harc. Főhősünk egy ondósejt, amivel (akivel?) a petesejtig vezető hosszú és…..
duend 2007.12.11 10:40:24
Hétfő lévén kevésbé megerőltető, disztrojban gazdag játék következik, a KMK-ban már többször megénekelt lövegtornyos program újabb mutációja. Tudom, kezdenek unalmassá válni ezek a cuccok, de ezt nem hagyhattam ki, ugyanis a műfaj egyik legjobbjából, a Vector TD-ről van…..
Ezen az undorító, taknyos hétfőn csak olyan játék lehet a napi post, ami befér a disztroj címke alá. Sokat nem is akarok beszélni róla, mert tizedmásodpercek alatt rá lehet jönni, hogy mit kell csinálni, de a kevés színnel dolgozó, gépállatos grafikát kiemelném - egészen…..
duend 2007.12.03 17:05:19
Nem szoktam fizetős játékokat linkelni, mert egyrészt a próbaverziók általában véget érnek, mire az ember kicsit belemelegedik a játékba, másrészt a pályák közötti hirdetéseket nem túl szórakoztató nézegetni. A Peggle-lel kivételt kell tennem, mert a maga tíz pályájával…..