Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mano101

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
mano101 2010.04.01 15:12:42
Sziasztok!Én tegnap volam a csodálatos magyar oktatási intézetnél interjún......Nagyon örülök hogy megtaláltam ma ezt a blogot.Természetesen a sztori ugyanaz.Cicababa ajtót nyit(koszos mocskos lépcsőház 1.emelet) megkér h üljek le ad egy papírt töltsem ki(személyes adatok...túl személyes) a zene bömböl.Majd kijön egy max 25 éves srác aki előadja h ő mekkora király.a munkáról nem sokat mond csak azt ismételgeti hogy vezető lehet belőlem egy év alatt és ha ügyes vagyok kapok saját irodát a cégtől ahol lesz majd min 20 emberem és őket fogom koordinálni mindezt óriási fizetésért."Azon a szinten már nagyon nagyon sokat fogsz kersni-a bevételek 50%-a a tiéd lesz" majd amikor megkérdeztem hogy ez bejelentett munka-e akkor azt mondta igen csak első hónap próbaidős,és ilyenkor majd megbízási szerződéssel kell dolgoznom.Arra a kérdésemre hogy konkrétan mi lesz a meló arra nem is válaszolt csak annyit mondott hogy ha úgy alakul hogy rám esik a választásuk akkor meghívnak egy próbanapra és ott majd megismerem a kollégákat.....bla bla bla
Nagyon fontos!!!!MISKOLC on voltam interjún Kazinczy utca 1. 1emelet 2 ajtó. Eddig csak pesti hozzászólókat olvastam úgyhogy ezért is írtam hogy Miskolcon is jelen van ez a cég és senki ne kövesse el azt a hibát hogy komolyan veszi ezt az "állást" Holnap kéne mennem a próbanapra de nyilván nem fogok elmenni.
Nem értem egy ilyen cég hogy tud talpon maradni ebben a jelenlegi helyzetben és azt sem hogy hogy az apeh vagy a munkaügy még nem ba**ta meg őket istenesen.nem tudom hogy lehet hogy végrehajtással a nyakukon még mindig hirdetnek és behívnak embereket!
Undorító hogy kihasználják azt hogy az emberek mennyire próbálnak álláshoz jutni és ilyen gerinctelen módon átverik őket ......
mano101 2010.04.02 11:46:26
@Bar-Lev:
Igazad van természetesen.
Úgy gondoltam én is ahogy Te leírtad csak annyira gyorsan írtam, hogy nem fejztem ki jól magam ,de a lényegen ez semmit nem változtat.
Az a szar az egészben hogy amíg meg nem találtam ezt az oldalt addig azért reménykedtem benne hogy ez nem egy átverős meló lesz mert abból már eléggé elegem van.
És gondolom sokan vagyunk ezzel így.
köszi a válaszodat!
Minden jót!!!