Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eltorro

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
Ropee küldött egy érdekességet, a kultikus kamionos játékkal kapcsolatban. Megtaláltam a neten a Hard Truck 2 (alias King of the Road) orosz borítóját, ami szerintem kísértetiesen hasonlít a borzalmas Over the Road Racing borítójára. Mivel a Big Rigs is orosz, felmerülnek…..
Eltorro 2010.11.08 09:26:59
Hosszú idő után ZSLIVE a blogon. A szuper, giga klasszikus Kommandó lesz ma terítéken, ahol Schwarzi megsemmisít egy egész banánköztársaságnyi hadsereget. Addig eresszétek ki a gőzt! 21:10-kor találkozunk itt!Már nagyon izgulok! Annyira, hogy a borostás Dean Cain küzdelmét nézem,…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Eltorro 2010.06.19 09:32:27
@mojito0000: "felnőtt vagyok."

Én meg a dalai tyranosaurus rex.
Eltorro 2010.06.20 12:36:06
@Haami: pedig Józsi szemével a pc játékok mekkora királyság volt már.
Bár én a korponai féle Kisjátékok eltűnését sajnálom legjobban, le van mentve az összes része :P
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Eltorro 2010.05.20 10:04:55
@Krisztian5: Kiddny majdnem egy akkora isten mint freddidi.

Dobozpáncélt meg le kéne védetni, mielőtt a sok idióta mindenféle játékokban elkezdi használni freddidi egyedi és utánozhatatlan ötletét.
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Eltorro 2010.04.01 14:44:46