Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sened

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prakab Gábor az utóbbi évek egyik legeredményesebb erdélyi utánpótlásedzője. 2005 óta foglalkozik a csíkszeredai fiatalokkal. Az általa nevelt jégkorongozókból álló csapatok a legutóbbi szezonban a magyar serdülő- és ifjúsági bajnokságban is elindultak, előbbi a 2., utóbbi…..
Ráduly Róbert Kálmánnal, városunk polgármesterével és Molnár Ferenc jégkorong-szakosztály vezetővel beszélgettünk a csíki hokival kapcsolatos tervekről, jelenlegi állapotokról.– 160.000 lejt fordít a város az elmaradt bérek és egyéb juttatások (10 meccsprémium)…..
sened 2010.04.29 22:01:31
@kékfehér7: hat ami igaz hogy en sem de ettol eltekintve meg az iden is berletet valtok es ki megyek a merkozesekre es buzdittom a csapatot ahogy eddig is tettem es bizok abba hogy mas is ezt fogja tenni .
A napokban kezdi meg a felkészülést csapatunk a 2010-2011-es évadra. Jelenleg a következő játékosok alkotják a keretet:Kapusok: Stanislav Kozuch, Fülöp Róbert és Ruczuj GellértHátvédek: Kósa Endre, Hruby Jozef, Papp Szabolcs, Antal István, Sprencz István, János Imre és Dávid…..
A jégkorong világbajnokságok végeredményei, vagy jelenlegi helyzetképei a tovább után.  U18:  Az U18-asok mezőnyében a divízió I-es világbajnokság javában zajlik, két csoportra osztva. Az A jelű dániai csoportban nagyon szoros a mezőny. Innen talán csak az osztrákok…..
sened 2010.04.23 21:11:54
@steven seagal: hat te tenyleg komojan veszed az akcio filmeket nojel mar fel itt valobann a valo vilag el es neked mar csak a masod szerep jut
sened 2010.04.23 21:19:09
@Szintiboy: te olyan vagy mint a nadas beli sas ahol nedveseg van meg fogansz de ahol szarasag van mar mindjart kezdesz meg hervadni miert nem tudod elfogadni hogy ugyis az erosebb kutya az ur ugyis ugy lesz ahogy a nagyok akarjak es meglatasom szerint egy elore nagyon jol csinaljak
Az észtországi divizió 2-es világbajnokság második mérkőzésén volt érdekelt a székely hokistákkal teletűzdelt romániai válogatott. A nyitó mérkőzésen, az eredményből ítélve, sima 1-3-as izlandi siker született. 16:30-kor kezdődött a Kína-Románia összecsapás. Nagyon…..
Benyújtotta lemondását Ábrahám Előd, a Csíkszeredai Sport Club igazgatója. Az ifjúsági és sportminisztériumban döntését elfogadták, utódja kinevezéséről később intézkednek. További részletek ITT...
sened 2010.04.03 20:15:07
@cire: ebben igazad van.
sened 2010.04.04 16:59:19
@erted2: becsulet szavamra le a kalapal szeretem az ijen hozza alasu embereket akar mi is van de legalabb nyiltan ki jelenti hogy mit gondol es mit is kell tenni hat szerintem sokunk peldat vehetnenk rolad (mar bocsanat hogy tegezlek)na de ez igen hozza szolas uto iratkent mindent bele CSATO IMI.
sened 2010.04.04 21:42:01
@Andris 2: szanalmas egy alak vagy csak sajnalni tudom az ijen embereket mert az ojanok mint ti nem a tarsadalom fejleszteseert vagytok hanem annak meg gatolasaert remelem nem sok sikerel jartok mert aki igy all a sporthoz attol mitvarjunk a hetkoznapi eletbe.ne feledd lesz meg szolo lesz meg lagy kenyer.