Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerrit.hu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval tegnap este a német csajszi elhívott sörözni, ill. vacsorázni. Jó arc. Megbeszéltük, hogy - Lacika, imádni fogod a település nevét, fonetikusan írom neked - "kakabejoszba" találkozunk. Este egy öreg armada csoporttal aludtam... a német öregek elmenekültek. Nem…..
Gerrit.hu 2010.04.26 21:14:26
Tegnap elfelejtettem leírni... de Orbigóba egy gyönyörű középkori hídon keresztül kellett bejönni, ami közel 200 méteres. A túlvégén, a lábánál már messziről láttam, hogy egy lovagi torna pálya van. Az is volt. Csak a faszerkezetes sorompók, meg a lelátó szerkezete volt meg.…..
Gerrit.hu 2010.04.22 21:20:32
@empi: :) A KLM fonokevel nem soroztem, de ma ram dobott egy SMS-t, hogy a menetrend szerint KLM jaratok ma estetol rendben kozlekednek, ami azt jelenti, a repulesre ne legyen gondod, mire beersz, mar minden ok lesz. Mostansag en is minden sotetebb felhot vulkani hamunak velek. Itt minden ok, munka...munka...munka... azon kivul keves meg sok minden. Hetvegere 22 C-ot mondanak az most boldogit ;), na meg az, hogy jol haladsz! No a hajad/szakallad? :D A spanyolod es a koreai nyelvtudasod mar gondolom tokeletesre fejlodott.
Kegyetlen nagyot mentem ma... 7.30-as indulás. Cél az etapos könyv szerint Estella (csillag) lett volna. 15 km... aaa.. felejtős. Hát én átugrottam. A könyv szerint a következő napi célállomás Torres del Rio...  Estelláig nem volt probléma, jól mentem, jó időben, nem volt…..
Gerrit.hu 2010.04.07 22:14:34
@empi: Igazad van. Mar '98 ban sem birtam Erdovel a Borzsonyben sokaig teljes GSM lefedettseg nelkul, a vekony bortalpu cipom meg hamar elkopna, bar van valtas oltonyom :( es a kaland mindig is csabitott ! ! ;)
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..
encaminom lesztcsensz 2010.03.31 22:03:00
Utolsó esélyem a menekülésre. Még biztos, ami biztos, bevágtam perisztartikába egy adag perkeltet. Melegkajára egy darabig nem számítok. Holnap indulás. Para semmi. Majd Orly-n holnap 13.00-kor. Már látom, hogy hatalmas kukumber szativa lesz a valagamba. Onnan nem lehet már…..