Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitmondjakmagának

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasói levél, Horizonttól: "Egész héten szomorú és komoly dolgok voltak. Mivel hétvége van és nyár (ez utóbbi nem mindig biztos) vegyük  könnyedebbre a témát, és mosolyogjunk együtt egy kicsit. Végezzünk egy kis "utógondozást". Van nekünk egy komoly,…..
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
Hagyónak nagy szerencséje volt, hogy annyi idő telt el a BKV-ügyek komolyra fordulása és a mentelmi jog letelése között, bőven jutott ideje takarítani. Legalábbis azt hihette, hogy szerencséje van, mert valószínűleg a rendőrök sem hülyék, és nagyon remélem, hogy van valami…..
Mitmondjakmagának 2010.05.21 13:25:59
Mitmondjakmagának 2010.06.14 18:15:59
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
Vastagbőr Köszönjük! 2010.05.15 09:31:00
Csak a tegnapi saját magamat tudom idézni: "Azt is mondhatjuk, hogy beszoptad, mert sok ember számára a te arrogáns busafejed testesíti meg az elmúlt 4 évet... nem szar érzés Miklós, hogy nagyobb elégtételt okozna az embereknek a rabszíjon vezetett bálnatested látványa,…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
Egy picit lecsendesedett a BKV-sztori az utolsó 1-2 hétben, a választások zöreje és a kampányhajrá elnyomott minden mást. Most már lassan minden visszatér a régi kerékvágásba (a szocik próbálnak ugyan  még keménykedni meg trükközni vasárnapig, ami már alapból egy szép…..
Azért valljuk be, ez az ártatlan zarándok Miklós nem akármilyen tempóban nyomja ... Hagyó a harmadik, szintén budai ingatlanjának haszonélvezeti jogát a barátnőjére jegyezte be március 12-én. (Pont az Antall-interjú megjelenése előtt 1 nappal. Nem érdekes, hogy véletlenül a…..