Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windigo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rock Sound interjúja szerint, Garcia azt nyilatkozta, hogy olyan jól mennek a próbák, hogy azon gondolkoznak, turné után rögzítenek egy új albumot. Gondolom Homme nélkül. Akkor nem is új, hanem az első albumot, igaz, vagy akkor most mi?Get Stoned!..
Pont bele is csapott a lecsóba az első felvezető zenekar, az öt tagot számláló germán Burden, miután beléptem a PeCsába. Ők a modernebb oldalról közelítik meg a stonert. A frontember hatalmas termetével és hosszú rőzséjével kajakra úgy nézett ki, mint Bátky Zoli (ex-Wendigo,…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
 LEVON HELM : ELECTRIC DIRTY (2010)   Levon Helm a Blues alapú zenék egyik legendás alakja. A híres The Band tagjaként kezdte hivatalos pályafutását,aminek 1976-os nagyszabású búcsúkoncertjéről Martin Scorsese készített filmet "Utolsó Waltzer" címmel. A koncerten olyan neves alakok is részt…..
windigo 2010.08.24 10:57:50
  A Supershine-t a hatalmas hippi-doom istenség, a Trouble főmágusa, Bruce Franklin hozta össze az anyabanda hosszú és szomorú üresjárata idején egy másik nagy illinois-i legendával, a látszólag gyökeresen más zenei világból való King’s X frontember-bőgősével, a…..