Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasinaplo

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
pasinaplo 2012.01.23 16:57:52
@Pizsi16: ha a személyimbe, útlevelembe bekerülne, h ukrán állampolgár, akkor ukrán lennék. és ha továbbra is magyar akarnék maradni papíron, elköltöznék. lehet finomítani a dolgot: magyar ajkú román állampolgár. romániai magyar kisebbség, stb. ahogyan Mo-on is vannak nem magyar ajkú kisebbségek, akik magyar állampolgárok. itt van a bejelentett lakhelyük és ide fizetnek adót (általában nem is keveset, mert dolgos népek) és nem sírnak, otthonuknak tekintik Mo-ot! a magyar viszont mindig is ilyen volt, csak sírni tud és keseregni a rég elmúlt dicsőségen...
pasinaplo 2012.01.23 17:03:48
@caravelle: köszönöm, de nincs ok, hogy a magad fajta szánjon. utazgass erdélybe, támogasd a határon túliakat, attól még románok. én majd akkor támogatom őket, ha ide költöznek és ide fizetnek adót! van nem egy erdélyből idetelepült ismerősöm. sose merült fel köztünk még témaként az, h ők románok lennének vagy bármilyen negatív kontextus arról, honnan jöttek. sőt egyáltalán nem került szóba, h nem Mo-on születtek. én csak tényeket közöltem, a román állampolgár az román, nem magyar. mi ezen a nem érthető? :) ez tény
Egy mihaszna pasi Húsvét 2010.04.06 10:35:00
Csendes voltam a blogn húsvétkor, mivel ez egy titkos blog, nem írhatom, ha nem vagyok egyedül. Szombaton állatkertben voltunk a bnőmmel, kicsit untam, de egész jó volt. Vasárnap a szerelmemmel mentem a vásorligetbe. Ez viszont fantasztikus volt! 4 órát sétáltunk, bejártunk mindent…..
tegnap este elég jó kis feszkó alakult ki. Tudni kell a bnőmről, h sose tudja hol kéne abbahagyni a kérdezősködét (úgy is hívom néha, h "miértke"). De még arra válaszolj, hogy... Kimentem vacsorázni, mikor lefeküdt (én akkor már a hálóban voltam), természetesen jött…..
Egy mihaszna pasi 2010.04.01 16:14:43
Közben sikeresen bevásároltam. Vettem jó kis rosé-t, h borba fojtsam bánatom és mellé sok sok édességet, mivel kell a boldogsághormon is. Azt hiszem kezd rajtam elhatalmasodni a depresszió... Menet közben kiderült, h a bnőm, akivel együtt élek, elkezdett pasizni. Nem is bánom,…..
Egy mihaszna pasi blog.hu 2010.04.01 13:21:00
Gondoltam, ha már új blog, akkor kell vmi szép kis sablon is hozzá. Találtam is párat, még tesztelgetem, de ez a japán stílus tetszik, mindig is vonzódtam japánhoz (kivéve a sushit). Ha megkérdeznék, hova utaznék leginkább, egyértelműen Japán lenne az úticél. A lakást is…..
Egy mihaszna pasi Blogindító 2010.04.01 11:14:00
Egy hírtelen jött ötlettől vezérelve belekezdek ebbe a blogba. Vhol azt olvastam, hogy jó, ha az ember kiírja magából a problémáit. Ezt a 4 éve működő blogomon nem tudom megtenni, mert érintettek ismerik és olvassák azt. Ezért az új blog, új név, anonimitás.És különben is…..