Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ápdét

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondtam, hogy ezentúl sokkal több hiperes bort fogok kóstolni, mert fontos ez a kategória, és lám, alig másfél hét elteltével terítéken is van egy újabb tisztességes termék. A Varsányi Pincészet boraival tele vannak az élelmiszer-áruházak, a palettán minden szín…..
Vastagbőr Mellény-dal 2010.05.16 14:01:00
Vissza a rendes kerékvágásba, vasárnapi móka és kacagás. Varga B.Tamás, az IGEN 3.0 szerzője dalt írt az ország legnagyobb problémájáról:   ..
A politikában nem szeretem a következetlenséget. Se jobboldalról, se baloldalról. Azét siralmas a közéletünk, mert mást tesznek, mint amit egy pár évvel ezelőtt mondtak, vagy elvártak az aktuális politika csinálói. Pedig a tettek minősítik az embereket. A szavak szintjén…..
Nekem a május a legkedvesebb hónap, nem csak a tavasz miatt, hanem a borok már majdnem készek, jól lehet őket kóstolni, a szőlőbe öröm kimenni: már nem árválkodnak a csupasz karok, a hajtások szinte szemmel láthatóan nőnek. A kövérszőlőt és a félszáraz sárga muskotályt…..
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.05.10 07:33:00
Kezdjük a hetet ezzel a csodával, melyet Kristóf küldött: "Sziasztok! Hajdú Péter inkognitóban közlekedik, de parkolási szokásait nem tudja levetkőzni... A kép szombat délután készült. Üdv: K." Majd a Buci jól lesubaruzza a szemétládát...
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
Vágó Gábor eddig sem volt a kedvenc fő LMP-sem, de kampány után és képviselővé válás között hazudni kevés politikust láttam. Neki sikerült. Ma esti nyilatkozata: "Ahol visszalépett az MSZP-s jelölt, több szavazatot kaptunk a második fordulóban, mint az első fordulóban az…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
Miután Szanyi Tibor belefutott a saját öklébe, felmerült bennünk, hogy egy ekkora égés után még Szomáliában is visszalépne egy jelölt, de ő biztos nem fog. Igazunk lett. Ildinénit megszégyenítő rezzenéstelen arccal kiállt és sajtótájékoztatót tartott "Itt jó…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
ápdét 2010.04.12 13:27:57
ápdét 2010.04.12 13:34:46
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
úgy értem, az összes szavazásra jogosultak körében, mindehol csak 17:30-as adatok vannak
ápdét 2010.04.12 13:51:47
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
Véleményvezér Anti-MSZP 2010.04.12 02:07:00
 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások vesztese…..
ápdét 2010.04.12 13:01:59
@ChatMan: ua szvsz, de nem hinném, hogy az maszop vezetésnek van annyi esze, hogy erre rájöjjön. gyurcsányban ugyan van még némi potenciál, de legfeljebb annyi, hogy a kihalóban lévő nyugdíjasok egy részét az ölelésében tartsa. az mszp-nek viszont a fiatalokat kéne újra megszólítani, ehhez viszont le kéne fejezni az egész pártvezetést, gyf-et pedig elküldeni a büdös picsába. erre pedig nem hinném, hogy képes lesz
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
ápdét 2010.04.08 14:34:37
Félrefordítások Tanulásfüggő 2010.04.08 07:59:00
Egyik legszorgosabb beszállítónk, Rénhírek tanulásellenes attitűdjét :) nem igazán értem - de inkább olvassátokDr. House, 1/11:-- Tanultál valamit?-- Igen, függő  vagyok.A kérdés kb. így hangozhatott az eredetiben: Have you learnt anything?Helyes fordítása pedig:…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
ápdét 2010.04.01 10:38:57
Dóri kiszúrta, hogy 3000 forintot spórolhatunk, ha nem kérjük a Sony Cyber-shot DSC-W190 fényképezőgép mellé az ajándlk 2 gigabájtos memóriakártyát. A cég tehát a gyakorlatban is tanít a népszerű igazságra, miszerint semmi sincs ingyen.Az Extreme Digital-nál kapható Sony…..