Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micocicó

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Micocicó 2012.12.20 10:32:15
@dr.muszáLYmagyartanár posthumus deBill Vérmókus: A remek lánchíd-rádióban már elhangzott, hogy ezek a lusta libsi- bolsi gyerekek. Akinek alacsony a vérnyomása, vagy hullára akarja magát röhögni a sötétségen ajánlom minden este 17-18 óráig a lecsó cimű "műsort"!
A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce…..
Micocicó 2012.12.18 21:05:03
@Balibgeczyk: Igazad van! Tényleg nem volt jó a 2002-2010 időszak! De hogy a pics... jön ez ide? Mi köze van a Gyurcsánynak, meg az elmúúút 8 évnek ezekhez? Normális vagy?? Szerinted ez az ötletelés ami most megy jó??? És Viktorkáék annyival okosabbak, hogy másképp lopnak! Mindent letaroltak már! Te meg sajnos olyan sötét vagy, és vak, hogy amit ezek mondank azt be is veszed:-) Gratulálok!
Micocicó 2012.12.18 21:14:38
@Balibgeczyk: Az ötletelés 2010 miatt van? Tényleg? Nem arról volt szó ők fel vannak készülve? Mellesleg így ahogy ők csinálják ( Einstand mindenhol és mindenkivel szemben ) mindenkinek ment volna! Még neked is, pedig te ritka nagyeszű vagy!
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
Napi találós kérdés: (guglizni nem ér!) Miről írta ezt az Index gazdasági rovata 2010 júliusában? "Kedd estig úgy tűnt lesz, szerdán reggel úgy tűnt, nem lesz, szerda este úgy tűnt, mégis lesz, csütörtök reggel nem változott a helyzet, csütörtök kora délután azonban…..
Micocicó 2012.11.21 13:19:33
@veracity: Teljesen igazat adok neked! Még szerencse, hogy a sok "ballib köcsög" megtanulta a leckét és most nem megy ki felgyújtani a TV székházat mint 2006-ban! Most szépen csendben ücsörögnek otthon, néha beírnak ide, és nézik a csodálatos "demokráciát"! Pedig talán 10-szer több ok lenne egy kis demokráciát elismerő, utcakő dolbálásra:-)!
Micocicó 2012.11.21 13:26:02
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Te ha nem tünt volna fel önerőből ez az Ország ( és még sok másik is) halott!! Mondjál már valamit amivel el tudnánk tartani magunkat? Értelmes törvények kellenek, nem ad-hoc baromságok amik az 1-oldalon "jól" néznek ki ( pláne a te okos fejedben) de a másik oldalról többet kell betenni! Idióták!
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
Micocicó 2012.10.28 08:30:54
@Ad Dio: Azt tényleg nehéz megérteni, NEKÜNK kell megmondani, hogy 2+2 mennyi! Ha nyilván baromság akkor még számoljunk egy kicsit! Ezt a sok baromságot Viktorkáék időhúzás miatt találták ki! Fogadjunk, hogy a MNB pénzét az új elnök màsnapján lenyúlják! És utána a jóisten mentsen meg minket a világtól! Mert egy kis hullámra az IGAZI spekik, kb, 2 nap alatt döntik be a Ft! Okos fiúk ezek!!
Újabb területre akarja az elvárhatónál jobban rátenni szőrös mancsát az állam: mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartása egyre többe fáj, kézenfekvő a válasz, hogy ki kell nyírni a konkurenciát. A friss javaslat szerint az állam megtiltaná, hogy…..
Kettős Mérce Az elmúlt egy év 2012.10.19 12:02:27
Az elmúlt 22 évben a magyar politika szép lassan süllyedt le, lehetne sorolni az azóta is feltáratlan korrupciós ügyeket az olajszőkítéstől, a székházeladáson át Tocsik Mártáig. Együtt néztük végig, hogy a politika mindkét oldala hogyan foglalja el a demokratikus…..
Két hónapos csúszással a minisztérium kiizzadta magából a Magyar Munka Tervet, ezt a 86 oldalas csodát (pdf vagy word). Nem kevesebbet vártunk a doksitól, mint azt, hogy kiderül belőle, hogyan is lesz 10 év alatt 1 millió új munkahely ... (spoiler: nem derül ki). Mivel a problémák…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Ő már akkor is tudta. (Kép: fn.hu - 2009)Azt mondom, törekedjünk konstruktivitásra: először is szeretném kiragadni Orbán Viktor évértékelő beszédéből a számomra is értékelhető, vállalható gondolatokat; azokat, amelyek akár előre is…..
Bár Mora eredetileg az ingatlansalátába küldte a linkeket (mely mint írja "néha megfekszi a jó ízlésű ember gyomrát"), de úgy gondoltam ez a zuglói márványcsoda egy külön posztot is megér. Nem csak a levélíró által is emlegetett sírkőbemutatóterem-életérzés (huhh micsoda…..
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..
Micocicó 2011.01.13 10:39:28
@KG2000: Jogoasak a válság adók tényleg. Csak kár hogy a beruházásokra szánt lóvéból fizetik ki. Nagyobb bukta lesz belőle mint gondolnád.
Ha az okokról és a lehetséges következményekről el is térnek az álláspontok, tapasztalataim szerint azt még a kormányzati szereplők sem vitatják, hogy 2010 utolsó két hónapjában valami megváltozott: megtört a Fidesz korábbi lendülete, támadások kereszttüzébe kerülve…..
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Micocicó 2011.01.12 10:22:43
@Bummer: 1 lépést írjál már le ami jó irányba mutat.
Micocicó 2011.01.12 10:39:08
@Bummer: Amit most a pénztárakon spórolunk azt később visszakapnánk, és még a fél államosítás miatti nemzetközi felháborodás is pénzbe kerül ( magasabb kamaton mennek el az államkötvények) tehát ez nem reform.
Az államadosság csökkentése időleges és 5-6% csak amit az esetleges magasabb kamatok megint csak elvisznek.
Fogyasztás növekedés?? miből??
Adókedvezmény gyerekek után? Nézd már meg kiknek van sok gyerekük?
A különadók pont nem reform, hanem sarc ami megint visszaveti a gazdaságot. ( hidd el nekem érintett vagyok. 15 éve jól működő telekommunikációs szektorban lévőket nulláznak le éppen, és nem azért mert szarul dolgoznak hanem nincs LOVÉ fejlesztésre. Odaadták már Viktoréknak)
Van még más reformod is?
Micocicó 2011.01.12 10:51:14
@Tibike15: "És mégha a manyupok zseniális hozamokat is biztosítanának - ami elég kérdéses azért - akkor sem az államkasszába fojna be a plusz pénz, hanem magánzsebekbe, ahonnan valamennyi visszacsorogna az államkasszába, feltéve, hogy nem külföldön költik el."
A 16% SZJA-ból megmaradó plussz lóvéra is igaz ez. Na akkor most jó ötlet volt bevezetni -300 milliárdért?
„Senki sem szeret így kezdeni egy elnökséget, de nincs módom ezen változtatni, együtt kell ezzel élni – mondta tegnap Orbán Viktor külföldi újságírók előtt. Nehezen vitatható, hogy a tavaly május végén hivatalba lépett kormány – elsősorban saját politikai…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
Míg itthon inkább az a vélekedés általános, hogy a nemrégiben elfogadott költségvetés csak kitolja pár évvel Magyarország agóniáját, addig a költségvetésnek külföldön már (kicsivel ugyan, de) vegyesebb a megítélése, hiszen rendszeresen felbukkannak olyan vélemények,…..
Micocicó 2010.12.16 09:17:36
@Publius Decius Mus: Jól csinálják?? Mit?? Csak az ötletelés megy.Átgondolt intézkedésről még nem hallottam.
Micocicó 2010.12.16 09:45:02
@Monarch: Mi alakul jól???? Elmebetegek vagytok!