Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vic81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a téma is felvetődött már kommentekben, de célzottan még nem tárgyaltuk (ki). Kicsit filozófiai jellegű, de úgy vettem észre, nektek ez nagyon megy. Kérdés: Kívánhatunk-e valakit, ha joga van hozzánk? Mert valamikor azt mondtuk neki, hogy joga van. Nem tegnap, és nem…..
Akinek sose volt benne része, az hitetlenkedhet, de elég sok házaspár él úgy évekig egymás mellett, hogy vagy nincs szex köztük, vagy van, de az annyira csapnivaló, hogy még rosszabb, mint a semmi. Nem szokás erről nyíltan beszélni, naná, hogy nem. Hiszen az elvárás az, hogy a…..
Vic81 2011.04.10 14:52:49
@skarlát betű: Van gyerekünk, 2 éves. Ő keres jobban (mármint a férjem, nem a gyerek :) ), de ha válásig fajulna a dolog, biztos meg tudnánk oldani, hogy se a gyerek, se én ne haljunk éhen.
5 éve voltunk együtt, amikor összeházasodtunk, és a szexuális érdeklődésem iránta már akkor csökkenni kezdett, de nem ilyen durva mértékben, plusz akkor még úgy gondoltam, ez nem olyan nagy probléma, mert amúgy minden rendben volt.
Most már nincs rendben amúgy sem minden, szóval én is gondolkozom rajta, milyen lenne az élet nélküle, kettesben a gyerekkel...
Tudod, nagyon félelmetes ez a gondolat, meg ilyenkor az ember azon agyal, hogy vajon van-e értelme elválni? Jobb lenne-e egyedül? Meg ha találnék mást, vele jobb lenne hosszú távon? Persze ezekre előre nincs válasz...
Húzza a farkuk a férfiakat. Húzza más nő ágy(ék)ába... Minap mondta egy nős ismerősöm, hogy rossz érzéssel tölti el, ha arra gondol: szexügyileg vágyakozik más csajok után. Nyugtattam, hogy emiatt nem kell a falnak menni, így természetes. Gondolom én. Hiszen biológiai…..