Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Estuckers

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  29-es Múlt   Lonbaly edzőtáborban, kezdődik a küldetés, Oliver generálisnál Solaphrem Sírja: Küldetést adó: Oliver generális Vedd el a lélekdarabot Oliver Tábornoktól és menj át a tér-idő portálon a Beriod hegyláncban Solaphrem sírjához. Pusztítsd el Kerges-t ott…..
 Itt megnézheted az esti Terület Foglalás utáni állapotot, melyik királyság melyik területet tudta megtartani/elfoglalni. Ha a zászlók felé állsz az egereddel kiírja melyik céh birtokolja az adott várat.   Írd meg a véleményed az esti csatáról ne habozz!  …..
       Jobb alul a videón válaszd a HD felbontást a tökéletes minőséghez! Úgy teljes képernyőn is pöpec. :)   ..
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
39-es Múlt.   Az előtte lévő küldetéseket nem tudom már megcsinálni, most csak a múltat írom le.   Jorgi területére dob ott meg kell ölni a sok mobot, és a két fő mobot.   Aleshanee boszorkány elpusztítás: Miután megölted Aleshanee boszorkányt, aki a rubin tónál…..
Nem lehetetlen feladat Holdkő (HK) nélkül fejleszteni! Annyi hátránya van a dolognak hogy maximum +10-11 es cuccokat tudsz előállítani, és van 10-15% esély arra hogy elveszited a felszerelésed. A fentiből következik hogy: Gyártott cuccot ne kockáztass így! Amennyiben mégis…..
        Jobb alul a videón válaszd a HD felbontást a tökéletes minőséghez! Úgy teljes képernyőn is pöpec. :) (Zene is van! :D)  Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Egyáltalán nem számítottam rá, és rohadt jól esett.Még jó hogy…..
Veszélyes küldetés!Beléptem a leszokási folyamat harmadik fázisába. Mely felért egy érvágással. Lehet, hogy túlzásnak hangzik, de nem az. A problémám igenis hatalmas. Nem tudom, hogy fogom ezt kijavítani, megoldani. Ez a probléma minden GoA játékos rémálma.…..
Üdv új világ!   Örömmel értesítek mindenkit, hogy átléptem a leszokás második fázisába. Ami azt jelenti, hogy nem gondolok nap, mint nap a játékra. A háborús sokkon is túlléptem. Már nem rémülök meg, mikor valami éles hangot hallok. Nem pásztázom a kapunk előtti…..
Már egy hete csak a GOA-ra gondolok,vagy egy GOA függő naplója.     Az elmúlt időszak az életemben, erről a játékról szólt. Minden nap fent voltam waron. Ha nem tudtam játszani, akkor ideges voltam. Mikor betöltött a játék izgatottan rágtam a körmöm, hogy a…..
Mint ígértem, itt a folytatás. Ez már a haladóknak szóló verzió. Nem azzal fogok kezdeni, hogy miként fejlessz. Ugyanis egy ilyen fejlesztésre érdemes komolyabban felkészülni! Kezdjük az egyik legelhanyagoltabb résszel. Hogyan vásároljunk HK-t? Alapvetően a következő…..
Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit…..
Fel, és le is görgetheted, kattintásra új ablakban nyitja meg a képet. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/axxe/eskuvo/feed", "width":"390", "height":"1870", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#6B706F", "textcolor":"#54D1C0", "random":false,…..
Estuckers 2010.04.22 18:13:00
Kénytelen vagyok cset szabályokat felállítani, hogy ne legyen szétoffolt követhetetlen zagyvaság a céhcset, amiben minden kérés, kérdés elvész.Ne irj capslock-al! Ez mindenhol kiabálást jelent. Manci, és én WAR alatt csupa nagybetűvel írunk, de csak hogy jól látható legyen a…..
Tegnap a Kree érdekes, és meglehetősen kockázatos tervet talált ki, viszont sikeresen véghez vitték. Minden területüket otthagyták védtelenül Gebrah-ban, és teljes erővel ránk támadtak Tacyntorega-ban. Nem sokon múlt hogy terület nélkül maradjanak, ugyanis az első, és a…..
Estuckers 2010.03.31 21:07:15
Estuckers 2010.03.31 21:14:57
@AxxE: sziasztok Estuvkers vagyok egy ujj tag a HunTers-ben.sokat meséltek régebben a HunTers-röl és ahogy látom egy nagyon jo hej (az edigi legjobb)..de a lényeg
látom ki irva hogy 45 lessz a minimum :s
ami jo ötlet én támogatom csak az a baj hogy elromlott a gépem és igy nem fogom tudni teljesiteni a szintet :/ ..a gépem kb.2 hét mulv alesz ujra használható..
remélem megérted és kapok egy kis "haladékot"ahogy tudnám viszonoznám valahogy ezt a gesztust...

a megértésed köszönöm :)....
Estuckers 2010.04.01 21:35:50