Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamase

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik sikeres volt a Vodafone nem korlátlan mobil 3G-s internetének reklámkampánya, mert szeptember óta nem tudják kiszolgálni előfizetőiket. Két sztorink is van már, az elsőben Júlia azon akad ki, hogy leginkább 0 sebességű internetére a "folyamatban vannak a…..
tamase 2007.11.28 13:34:57
Erről csak annyit, hogy 8,5 év után még pár napig pannonnál van az előfizetésem. másfél hónapig előfizettem havi 6ezerért 5Gb-os csomagjukra. Gyakorlatilag használhatatlan. 15-ker. kertvárosban(!) nyílt terepen jön-megy a 3G lefedettség, centizni kell, hogy legyen kapcsolat, épületen belül teljesen leáll minden (Ugyanitt Voda HUAWEI modemmel szépen megy). Ferihegynél a MarketCentral tövében még GPRS(!) se nagyon megy, BP belvárosban sarkonként jön-megy a 3G térerő. Alapból másodpercekig tart, mire a hálózaton adatkérésre válasz érkezik. A poén kedvéért pedig új net előfizetőként rá kell jönni az email konfignál, hogy az smtp kiszolgálójuk még mindig pannongsm.hu, véletlenül sem pannon.hu, vagy hasonló... Az ügyfélszolgálaton dilettánsok, vagy betanított papagájok, sőt utóbbi odőben arrogáns bunkók ülnek ott is, érdemi választ, megoldást egyetlen problémára nem kaptam elsőre. Ott a legutóbbi 10-20 százalékos sunyi percdíj emeléseikről érdeklődve annyit mondtak, hogy közzétették két országos újságban... (sic!, biztos az a néhány tízezer ember a jó ügyfelük, akit így elérnek...) Úgyhogy lehet, hogy sikeres ember nem vagyok :), de átvándorlok vodafone-hoz, ott pl. presztízs díjcsomagban 10e-rért adják azt, amit a pannon, vagy a T havi sokezrekkel drágábban. Lehet, hogy sok helyen ez is szar, de legalább nem pofátlanul drága, ja és nem 2éves a tarifahűség, mint a másik kettőnél!
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..