Regisztráció Blogot indítok
Adatok
összehangolt támadás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
összehangolt támadás 2013.08.24 00:52:01
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
összehangolt támadás 2013.06.30 20:55:11
összehangolt támadás 2013.06.30 21:34:12
@♔batyu♔: Nekem nem feltétlenül a közmunkával van a dolgom, én spec ezt a fajtáját nem érzem célravezetőnek, mindenesetre erről lehet vitatkozni. Az viszont, hogy egy polgármester gyerekek előtt nyíltan buzizik és mocskos liberálisozik arra vall, hogy az IQ-ja jócskán 100 alatt van.
Ismerve Nyerges Zsolt és Simicska Lajos által pénzzel teletömött jobboldali lapok alternatív hírgyártását, tudjuk, hogy nehéz idők várnak az ellenzékre. Hétfőn szocialista forrásokra hivatkozott a Magyar Nemzet. Igaztalanul betámadták a cikkben Jávor Benedeket, utána általában…..
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..