Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skolnorbi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kyuss Lives! @ Petőfi Csarnok, 2011.03.20. A Lángoló Gitárok most olyat csinál, amit eddig még nem. Tribute zenekar koncertjéről ír beszámolót. Merthogy a Kyuss Lives! egy tribute zenekar. Ha maga az énekes mondja ezt, akkor ugyan miért vonná kétségbe bárki is. Az már más…..
Arról már írtunk, hogy Kyuss Live! néven és Josh Homme eredeti gitáros nélkül ismét turnézik a Kyuss, ráadásul a turné Budapestet is eléri 2011 március 20-án. John Garcia énekes viszont most már arról beszélt a Rock Soundnak, hogy a turné után minden valószínűség szerint…..
Egy-két hónap múlva elkészül az Angertea új EP-je, aminek az a legnagyobb érdekessége, hogy Neil Kernon keveri majd, aki olyan zenekarok lemezein dolgozott ezelőtt, mint a Nevermore, a Judas Priest, a Nile, a Cannibal Corpse vagy a Deicide. Rajta kívül még egy neves zenész szerepel majd…..
skolnorbi 2010.09.07 16:38:39
Nagyon király hír, kiváncsian várjuk mi sül ki belőle.
@sunshine bobby: ez azért kicsit durva volt, szerintem elég sokan hallgatnak kyuss-t
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
A szünnapot természetesen fel lehetett volna pihenésre is használni, ám a szervezők gondoskodtak az aktív pihenésről: a Nyíregyháza mellett lévő Napkor névre hallgató faluban egy gyönyörű szép tanyára terelték a brigádot, ahol igazi falusi disznóvágáson vehettünk részt.…..
Kettőnégy Middle Finger Club 2010.04.12 21:03:00
Stiff Bastard Ricskó bemutatja új kezdeményezésüket A Middle Finger Club alapkövei a pina, a sör és a hangos rock ’n’ roll iránti feltétlen és önzetlen szeretet, a hazai underground legbüdösebb, legpenetránsabb szegmensének összefogása, a könnyűdrogok és kemény…..
Megjöttek az idei Hegyalja Fesztivál első fellépőiről a hírek. Ezek szerint idén újra ellátogat Tokajba a brit Motörhead, akik ugyan most nem mutatnak be új lemezt, de mivel őszre tervezik a következőt, így friss dalok már lehet lesznek a Tisza partján is július 14 és 18…..
Az igazán nagy lemezeladások nem az ő nevéhez fűződnek a műfajban, ha pedig izmos legendára gondolok, akkor sem ő jut eszembe egyedül – de mindkét esetben a (még) megnevezhető pofák onnan jöttek, ahonnan ő, együtt kezdték. Mégis a legnagyobb pali ebben az egész…..
skolnorbi 2010.03.31 19:31:25