Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcio

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis a Marvel Moziverzum berkein belül: a Bosszúállók Ultron korára az első napon 24.199 néző váltott jegyet hazánkban, ami amellett, hogy 83.5%-kal ugrotta meg az első rész 2012. április 26-án mért látogatottságát, még a nyitónap-rekorder A galaxis őrzői eredményét is…..
- SPOILERES! - Alexandria, te csodás! Folyóvíz a csapban, közvilágítás az utcákon, kutyákat sétáltató gyerekek a járdán: mintha az apokalipszis meg se történt volna. Egy röpke pillanatig úgy is tűnt, hogy Rick és családja is el tudja ezt hitetni magával, hisz embereink…..
aeon flux korhatáros, de minek? 2015.03.13 23:10:00
Westend. Péntek este 8 óra. Mindjárt kezdetét veszi az Éjszakai hajsza című Liam Neeson-film, amelyben nagyon sok embert lőnek fejbe, szúrnak le, vernek agyon. És közben a szájukra sem vigyáznak. Teljesen jogos a 16-os karika.  De minek? A mellettem lévő sorban jómódú família,…..
A blogot régóta követők előtt nem titok, mennyire szeretjük a sci-fi műfaját. Elég csak a névadónkra gondolni, méghozzá az eredetire, úgyhogy senki ne jöjjön a Charlize Theron-féle rettenet miatt azzal, hogy nomen est omen! Sajnos nem minden alkotás hozza az előzetes várakozások…..
- SPOILERMENTES, de az eddigi részek ismerete szükséges - Andrew Lincoln brutális epizódokat ígért, és már előre félek a következőtől, ugyanis a felütés tényleg megszorongatott. Pedig jó darabig kerestük egymást, ugyanis a korábban elérhetővé vált első két perc…..
Stephen A. Ambrose történelmi tényfeltáró kötetei (Az elit alakulat, A hős alakulat) nem ismeretlenek az HBO számára. A két siker után a csatorna most látta elérkezettnek az időt, hogy a világháborún túl is folytassák az író műveinek feltérképezését, és ebben egyetértett…..
Vigyázat, extrém spoilerveszély jön a hajtás után! Mi szóltunk! Hoppá! Bár George R. R. Martin előbb vagy utóbb a Trónok harca-regényfolyam összes főszereplőjét kinyírja, úgy tűnik, a budin szarás közben hasba lőtt Tywin Lannistert alakító Charles Dance kivétel lesz,…..
Nem csak Star Wars, hanem Jurassic Park is lesz jövőre! Legalább az egyik csak jól sül majd el... és erre a most napvilágot látott első képre tekintve máris bizakodni kezdek. A másodikon pedig Bryce Dallas Howard feszít, aki mellett Chris Pratt, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Omar Sy…..
WinMagazin Megvan az év trollja! 2014.01.24 20:00:00
Az IDDQD blog hozta le az év trolljának sztoriját, aki a Call Of Duty - Ghosts játékban igyekezett mindenki agyára menni. A normális esetben Master of Luck névre halgató user eltorlaszolt egy spawn helyet játék közben, amire a reakció artikulálatlan üvöltés volt a válasz. Ha csak…..