Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktorh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
smoke story Ma 50 évesek Frédiék 2010.09.30 12:30:14
Mindenki emlékszik a két kőkorszaki szaki kalandjaira, amit ma 50 éve keltett életre William Hanna és Joseph Barbera. A magyar közönség elé Romhányi József zseniális, versbe szedett szinkronjával tálalták, és olyan legendás színészek voltak a magyar hangjai, mint például…..
smoke story WHO maffia 2010.08.18 11:32:00
Lezárult a H1N1 járvány. Hivatalosan is elmúlt a veszély, megúsztuk. Már csak egy kérdés maradt. Valóban volt-e járvány, vagy csak egy felfújt dologról van szó, amivel (jó)páran igen jól jártak. Én az utóbbira tippelek, és ez a tipp nem is annyira alaptalan. Ugyanis kiderült,…..
Az embereket sokféleképpen, sok jellemző alapján szokták megkülönböztetni. A dohányosokat például, mert őket is több csoportra lehet szegmentálni (meg mert ez egy dohányos blog). Ha már csak azt nézzük, hogy ki milyen módon juttatja a nikotint a szervezetébe az is létrehoz több…..
A történet előzménye, hogy most jár le a türelmi ideje az osztrák nyilvános dohányzás elleni törvénynek. Így az amúgy elég érdekesen megfogalmazott irányelveket, korlátokat, engedményeket tartalmazó rendelet szankcionálható. Az egész abból indult ki, hogy – a magát…..