Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GörbeTükrűLány

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem ez egy olyan nap lesz, ami sosem jön el az életemben. Én és egy MetallicA koncert. Áááá. Drága az nekem. Aztán végül sikerült hétfőn rákattannom a MetallicA-ra. Kedd reggel siekrült is egy jegyet vennem a pénteki koncertre :)A hivatalos kezdés 20:00-ra volt írva.…..
GörbeTükrűLány 2010.05.17 10:55:00
Bakker blogja Mászófal 2010.04.13 23:14:00
Kb 2 hét kihagyás után, ma ismét elmentünk falat mászni. Utoljára húsvét előtti szombaton voltunk sziklát mászni Bajóton. Előtte egy héttel kedden voltunk utoljára a mászóteremben - ha jól emlékszem.Elfáradtam. Nem kicsit. Nagyon. Furcsa volt ott lenni, de jó volt ott lenni.…..
Azt hiszem kezdek ismét szerelmes lenni. Ami viszont számomra meglepő, hogy még sosem éreztem ilyet, ilyen vonzalmat, mint most. Pedig van a hátam mögött némi tapasztalat. A múltban volt ez-az. Gondolok itt rövidebb, hosszabb, komolyabb szerelmekre, de azt hiszem, eddig egyik sem ér fel…..
 Szervusz Kedves Olvasó!Üdvözöllek az én kis blogomon. Engem egyes körökben (főleg a Felvidéken) B@kker illetve Bakker néven ismernek. Az írása mindegy.A mai felgyorsult, elektronizált, digitalizált világban egyre jobban terjednek az elektronikus megoldások, formák. Gondoltam…..
Bakker blogja Szikla 2010.03.30 21:44:37
Mint ahogy azt már jeleztem, elmentem sziklamászó táborba. Ezúton is köszönöm az illetékeseknek, hogy bogarat ültettek a fülembe és így velük mentem én is ebbe a táborba.Minden jól indult. Péntek este fölvett a "kisbusz", elmentünk a megadott helyre, Várgesztesre.…..