Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GiBB0N

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk már a sztori végigolvasásától felment a vérnyomásunk, úgyhogy el tuduk képzelni, Attila hogy érezte magát, miközben próbálta egyezkedni a bolttal, akiktől a T-s kártyával hibásan működő drága telefonját vette. Amíg ilyen boltok lesznek, a Homárnak mindig lesz…..
GiBB0N 2010.06.07 19:24:09
@donfuligjimmy: ha elolvasnád az összes hozzászólásom, nem irkálnál hülyeségeket. A telefon meg működik. Először olvass utána pofázz. Ott a szakvélemény: a telefon jó csak T szutyokkal nem. Ez a t hibája ennyi. Idd meg az esti kakaódat aztán menjél aludni... biztos fáradt vagy.
GiBB0N 2010.06.07 20:29:41
@donfuligjimmy: Azt, hogy én mennyire értek a kereskedelemhez arról neked fogalmad sincs. Továbbá megismétlem még egyszer, a kedves vásárlónak igaza van, nem tudja használni a készülékét úgy ahogyan szeretné, de ez NEM A KÉSZÜLÉK HIBÁJA. Azt hiszem, ha tényleg elolvastad amiket írtam és a többi hozzászólást is, továbbá ezt nem fogtad fel, akkor te komoly fogyatékkal élő személy vagy. Amivel lényegében semmi baj, van ilyen, én elfogadlak így. Általános szövegértés... általános iskola alsó tagozat. Olvasd el a Misi Mókust, gyakorolj....
GiBB0N 2010.06.07 21:56:45
@Redface: Látom nem értesz... Nem azt mondtam hogy így lesz meg nem fenyegetőzöm. Én teljesen eggyüttérzek veled csak jó lenne ha látnád más szemszögből a dolgokat. Igazad van. Ez semmi kétség. De abban nincs és én e mellett állnék ki, hogy a forgalmazónak kell kárpótolnia. Lehet félreértettem de ezen nincs mit:
Üdvözlöm!

Csak T-mobilos kártyával és csak aktív adatklapcsolat közben jelentkezik a hiba, az új alaplappal is, ezért vissza lett cserélve.

Nem azt mondtam nincs jogod semmihez. nem azt mondom nincs igazad, csak azt, hogy nem a forgalmazónak kell kárpótolnia. Ennyi. Én befejeztem.

Kösz a lehetőséget.