Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KTŁ

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J.J. Abrams a tavaly csúnyán elhasalt Undercovers után idén két új sorozattal jelentkezik, az Fox által bekért Alcatraz majd csak midseason-ben érkezik, viszont jelen írás tárgya már a szeptemberi szezonkezdésnél jelen volt. Abrams a szokásoknak megfelelően csupán a sorozat…..
Bienvenue! Első pár nap 2011.08.28 20:21:00
   Tegnap délelőtt bejártam Colmart, bár azt hiszem a javát még koránt se láttam. Nem leszek valami költői: Baromi szép.A kellemes városnézés után a fiúkkal és Mátéval megebédeltünk a templom egyik kistermében a helyi GYÖMÖSZ tagjaival:)-Mivel Mátéék is…..
KTŁ 2011.08.28 21:01:10
Júniusban 167,2 millió látogatót vonzottak az európai lapok weboldalai, ami 11 százalékos emelkedés az előző év azonos hónapjához képest - írja a comScore adataira hivatkozva a mediainfo.A legforgalmasabb európai online újság a brit Daily Mail volt, amely 17,2 millió egyedi…..
Hoppácsak, a Tv2 vagy betojt az RTL Klub Halálcsillagától, a Való világ 5- X-Faktor 2 duótól, vagy elfogyott a pénzük (pletykák szerint a török licenszből készülő ÖsszeEsküvők című anyósos reality igen drága mulatság), de azt a döntést hozták, hogy ősszel nem…..
KTŁ 2011.08.19 14:19:46
@joeramirez: Az RTL augusztus 29, a TV2 szeptember 1.
Nagyon érdekes elemzést közölt a Kreatív Online a tévés tehetségkutatásról, kommentekben lehet vitatkozni az állításokkal, bár annyira nem érdemes szerintem.  Bár a csatornák fontosnak tartják az utógondozást, a médiamegjelenés és egy esetleges lemezszerződés…..
KTŁ 2011.03.03 17:54:21
@digitime: Ez hülyeség. Pár ezer megy egy műsor alatt tudtommal.
Ritkán, de előfordul, hogy egy sorozat szereplői az egyik évadról a másikra másik szinkronhangot kapnak - a legemlékezetesebb ilyen hazai eset az volt, amikor a Star Trek Voyager jól bevált magyar hangjait cserélte le a Viasat3 olcsóbb, állítólag romániai  színészekre (ki is…..
Nagyszerű hírt közölt velünk az AXN sajóosztálya: haladunk a korral kérem szépen, immáron HD minőségben is látható a neten egy olyan sorozat (legalábbis a pilotja), ami az USA-ban is még csak az évad közepénél tart. A Joig/ászok (borzasztó) címre hallgató The Defenders tegnap…..
Egyelőre ugyan semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, de közel húsz évvel a Família Kft után Szurdi Miklós rendező új sorozattal rukkol elő. A székesfehérvári Vörösmarty Színház egykori igazgatója az egyik kereskedelmi csatornára szánja a heti rendszerességgel…..
KTŁ 2010.09.25 22:27:25
@brazileiro: Egyetértek, a Kaszinó tényleg jó lenne.
tvblog A nagy összecsapás 2010.08.28 05:00:00
A mai naphoz tényleg nincs mit hozzátenni. Megasztár 5 kontra X-faktor 1. Győz a jobbik? - showrozatos..
KTŁ 2010.09.01 14:17:18
@Samott: Ilyen idióta kötözködik, mint Johnny Bravo sajnos minden oldalon vannak.
A TVSquad 20-as listáján alapuló összeállításunk folytatása következik. Az eddig felsorolt helyezettek is igen komoly színvonalat képviseltek, de csupán felvezetésnek voltak jók a keményebb jeleneteknek. Bizony egyetemista sztriptíz és egymásra találó jóbarátok körül kell…..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
Szomorú hírünk van az igazán sötét hangulatú procedurális sorozatok kedvelőinek: a CBS úgy döntött, hogy míg egyik kezével ad a Gyilkos elmék rajongóinak, és midseasonben jön a spinoff sorozat, a másikkal elvesz, mégpedig két női karaktert az eredeti sorozatból. A Deadline…..
tvblog Befejeződött a Lost 2010.05.25 23:29:18
13,5 millió amerikai néző kísérte utolsó útjára a Lost című sorozatot, mely a hírek szerint azért emlékek és DVD formájában a jövőben is élni fog. Hogy mi is láthassuk a záró képsorokat, arra még egy keveset várnunk kell, hiszen jelenleg az AXN pár epizóddal le van…..
KTŁ 2010.05.28 23:54:00
@Dödölle: Ahol kiszáltál, na onnantól sokkal jobb lesz a sorozat.

Nekem is nagyon nagy élmény volt, más sorozat ilyet eddig még nem tudod mutatni számomra.
comment:com Félrevezet az origo 2010.05.26 11:30:00
Nem szívesen rúgunk bele senkibe (komolyan, nekem például ez nem okoz kéjt azóta, hogy Niklai Gabitól erőszakkal elvettem a kék dömpert a homokozóban), de ha félrevezető infókat közöl egy sajtótermék, akkor úgy érezzük, helye van a kiigazításnak. Az origo tegnap hozzánk…..
KTŁ 2010.05.26 15:44:24
Az egyik Lost cikknél is hasonló dolog volt. (www.origo.hu/teve/20100524-135-millio-nezovel-bucsuzott-a-lost.html)

,,Itthon az RTL Klub hamar le is mondott róla a csökkenő közönségarány láttán, az AXN-en követhették a hazai hívek a szinkronos verziót."

Miről beszélnek? Az RTL is adja csak fél évvel lemaradva Amerikához képest. Múlt nyáron ment az 5. évad..
Küszöbön ugyanis a hétvége, mindenki mehet kocsmázni, a hét fáradalmait levezetni. Akadnak persze, akik ilyenkor is a távirányító után nyúlnak inkább. Nem kárhoztathatjuk őket, azonban ma nagyobb lesz a pangás az átlagosnál. Az m1 A lány és a farkasok című filmet adja le…..
KTŁ 2010.05.14 20:47:49
@Lacóka: Tényleg fura, de jó nézettséget hozz nekik.
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
KTŁ 2010.05.08 17:22:44
@fluorid: Szerintem Bereczki Zoltán lenne az X-faktorra a megfelelő ember, Ördög Nórival együtt jó páros lennének. Zoltán már bizonyított pár éve a Szombat Esti lázban.
John Stamos a twitterén tette közzé nemrég ezt a képet.A tavaly véget ért Vészhelyzet című sorozat első forgatási napján készült, és láthatóan remekül szórakozik Neela-t alakító Parminder Nagra-val. Nekem még az utolsó évad hátra van, mikor adja vajon az RTL Klub?..
A tegnap esti fáradalmak után jól eshet egy kis agytorna, erre pedig némi tévézés nyújthat megoldást. Érdekes, de rövid időt megért sorozatok, összeesküvős és térben ugrálós filmek, valamint a hétvégi focikörkép fogadja ma a kapcsoló után nyúlókat. A sort az m1-el…..
tvblog Új orvosos sorozat érkezik 2010.04.23 22:36:00
A nyári időszakra már az évszak kezdete előtt megérkezik egy új sikervárományos (vagy éppen buktagyanús - a megfelelő részt mindenki húzza alá) sorozat a TV2-re, mégpedig május 21-én, vagyis a rettegett pénteki napra, melyet immáron jó ideje ural az RTL Klub, most éppen a…..
Mivel utazó kiállításról van szó, nem csoda, hogy az izlandi vulkánkitörés a holnapi Lost-kiállítást is befolyásolta, hiszen nem értek ide a tárgyak onnan, ahonnan jönniük kell, és úgy meg nem lehet megnyitni az eseményt, hogy Mézga Géza rajzolt szemüvegét mutogatjuk a…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
Fura ez, kérem szépen, az oroszoknál valamiért működik az, ami nálunk nem, azaz fognak egy amerikai sorozatot, megveszik a remake-jogait, átültetik helyi viszonyokra, helyi szereplőkkel, és nem lesz kínos, mint a Bándiék Budapesten vagy mi a hátam, tetszik tudni, a Rém rendes magyar…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Subba Barátok Közt 3D-ben! 2010.03.31 14:56:46
Igaz, hogy intelligens ember már rég Jóban-rosszbant néz nem néz ócska magyar szappanoperákat, de a Barátok Közt 3D tuti nagy durranás lesz! A sorozat készítői tényleg nem viccelnek, már a 3D gyártáshoz szükséges összes technikai felszerelést (kamerák, vágó és effektgépek)…..