Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stierd

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dilemma ebben az esetben a menni vagy maradni kérdésnek egy speciális változata. Most ugyanis nem arról van szó, hogy valaki az elmenetelt fontolgatja Magyarországról, éppen ellenkezőleg: vajon ezekben a járványos időkben érdemes-e megkockáztatni a hazalátogatást? A kérdés felmerült a Facebookon…..
Legutóbb valami egész másról beszéltünk, ami nem kapcsolódott szorosan a dohányzáshoz. Most egy időre visszatérek a blog eredeti témájához. Volt már, hogy úgy érezted, a dohányzás olyan "menő" vagy "macsós"? Én igen. Ahogy egy korábbi posztban írtam is róla, többek között ezért szoktam rá a cigire.…..
Elég hosszú idő telt el az előző poszt óta, de most volt valami ami miatt újra úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a gondolataimat. Bagóval kapcsolatban gyorsan informállak benneteket: eltelt négy hét, elég jól bírom, nem gyújtottam rá. Egyre ritkábban jut eszembe, akkor is hamar elhessegetem. Már…..
Exbagós Blog Miért dohányzunk? 2018.03.03 19:25:04
A múltkor átfutottuk, mi minden jó történik a szervezetünkkel, amikor abbahagyjuk a dohányzást. Ma az jutott eszembe, hogy miért dohányzunk egyáltalán? Úgy gondolom, hogy a dohányzás káros hatásainak ismeretében, ha megkérdeznénk száz bagóst, hogy amennyiben visszaugorhatnának az életükben ahhoz a…..
Ígértem, hogy jelentkezem egy ilyen írással, szóval itt vagyok. Remélem te is minimum akkora HERO vagy mint amekkorának mi érezzük magunkat a Pipivel, mert mi már túl vagyunk az első két héten! És azóta egy tetves bűzrúd nem sok, annyit sem szívtunk el. Persze, ha te még csak tegnap, vagy 2 órája…..
Exbagós Blog Ma se gyújts rá! 2018.02.26 05:52:27
Exbagós Blog Az első hét 2018.02.25 19:27:49
Na. Lett blog. De csak azért, mert többen (2) kérték, és mert hátha segít másnak (eddig 1 akiről tudok). :) Némi plusz infó annak aki NEM ismerősöm a facebook-on. Ez az egész egy facebook bejegyzéssel indult, ami megegyezik az itteni első bejegyzéssel. Gondoltam így az sem marad le semmiről, akivel…..
Exbagós Blog A kezdet... 2018.02.25 18:26:12
Kurva cigi. Napok óta a falat kaparom. Utálom. Már évek óta. Többször próbáltam letenni. Volt, hogy sikerült másfél évre, de aztán mindig jött valami vagy valaki, és újra fújtam a füstöt.Sokszor jól esik fújni. Csak nézni, ahogy szépen, lustán, kövéren gomolyog a füstje, karikát fújni belőle. Van,…..
Eddig bírtam...Kicsit bosszantott, de megértettem, hogy kb. egy éve egyetlen egy interpellációmat, felszólalásomat, indítványomat nem hozta le  Szekszárd Megyei Jogú Város közpénzből fenntartott lapja. Megértettem, mert a cenzúra az cenzúra, ugye. Kicsit elszomorított, de inkább…..
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
stierd 2010.07.22 16:43:08
üdv. kis kiegészítés, szintén személyes tapasztalat (+apple keynote). 3gst akartam én is venni. 16,32 NINCS. nem kapott a szekszárdi t-pont. amit igen 8GB 3GS! és itt a bökkenő. az ügyintézőknek fingjuk sincs mi a különbség a 3G és 3GS között, az üzletben tele a raktár a 8 gigás 3GS-sel láttam, is nekem kihozta, csak NEM TUDTA ELADNI MERT NINCS ÁRA!! na itt kezdtem ideges lenni. ügyfélszolira telefon, ott is végig félrebeszéltek, vmi "szakember csoporttal" vagy kivel beszélt amíg én vártam, erre közli, hogy az amit én láttam az szerintük bemutató darab volt és véletlenül maradt ott (bontatlan fóliában hozta ki az AZNAP KAPOTT FRISS ÁRUK KÖZÜL a raktárból!) és már egy hónapja nem is RENDELHETŐ. erre közöltem, hogy fogják fel, hogy ez a modell egy hónappal ezelőtt a kanyarban sem volt, nem volt EGYÁLTALÁN MÉG KAPHATÓ mert az egy hónappal ezelőtti iphone4 keynote-on jelentette be sztivi, hogy mostantól ez LESZ kapható. az hogy a hazai t olyan segghülye, hogy nem tudja a kettő közötti különbséget az egy dolog, de VAN 3GS csak 8GB. majd ha lesz ára. a német t-nél rendesen kint van a neten, 4-es előrendelhető, 3GS 8,16,32 és ENNYI. szvsz: 3G felejtős, (hacsak nem mi leszünk a selejtország ahová a kisöpört készletek jönnek és leszünk olyan hülyék, hogy megvesszük) 3GS 16 és 32 GB felejtős max ami még készleten van. ami lesz: 3GS 8GB (aminek az ÁRÁRA kell várni, ezt a t-s ügyfélszolis mondta, miután félórát egyeztetett, és rájöttek, hogy "tééééleg nekünk van ilyenünk jéééé") ahogy az APPLE(!!!) ELMONDTA A KEYNOTE-ON nem ahogy seggarc HUN T állítja, valamint majd egyszer iphone4. bebaszna, ha még most jönne nagy készlet 3G! honnan mikor már kurvára leálltak a gyártással???? ezek idióták. ügyfélszoli szerint vagy e hét péntek, vagy jövő hét péntek az időpont amire kiizzadnak magukból a 8G 3GS-re egy árat ezt is ügyfélszoli állította. szóval amit leírtam azt a saját fülemmel hallotam té ügyfélszoliról, és a készüléket a saját szememmel láttam mert elémrakta: 8GB 3GS!! ráadásul iOS4-el valószínű mert a dobozon a telefon képén egy "mappás" ikon volt a főképernyőn. na én ennyit tudtam, remélem segítettem. té-re ne hallgassatok, szellemi fogyatékosok!!! 3G-hez még annyit, múlt héten még a honlapjukon kint volt, hogy rendelhető onlájn, gombra katt után hibaüzi, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot, ott azt állították, hogy már nem rendelhető mert NEM FORGALMAZZÁK! lényeg, hogy a ténél olyan seggek dolgoznak TÖBB HIERARCHIKUS SZINTEN hogy jó ha saját nevüket tudják! arra biztatlak benneteket, hogy ha a pletykák igazak és lesz iphone4 telenornál és vodafone-nál akkor várjátok meg és büntessétek meg keményen a té-t ezért az ügyfélbarát magatartásért. uff :)
...amikor azt látod, egy tüdőgondozóba belépve, hogy az egyik pizsamás beutalt éppen egy szál cigivel igyekszik lefelé az udvarra? A helyszín az Uzsoki Kórház, az időpont tegnap délután. Éppen Papához slattyogtam be látogatóba, amikor a fent vázolt kép fogadott. Egy…..
stierd 2010.04.01 13:30:25
igen, rossz helyre ment, de lényeg, hogy értetted. lehet azt is írni, hogy ez szar, csak nem az. több posttal tökéletesen egyetértek. az említett kettővel pont nem. kicsit lehet trollos lett a stílus, de ezt hozta ki belőlem tegnap. én is frusztrált vagyok ám a munkahelyem miatt, úgyhogy ezügyben nem vagy egyedül :)nem azt vitatom, hogy ez a plakát szar, az mind igaz, csak azt nem értem, hogy egyrészről mire számítottál másrészről a mai reklámtermés 80%-át posztolhatnád ezen terminológia alapján mert mindegyik egy rakás fos, a klapka vámház körút 9-étől kezdve a hüvelygombáig bezárólag. és természetesen különítsük el az ízlésességet meg a reklámértéket, mert bár a klapka reklámján nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek, de ha megkérdezik, hogy hol lehet aranyat venni akkor tudni fogom. demagóg vagyok így van, görbe tükörnek szántam, hogy lásd (legalábbis az én szememben) a te mondókád is az volt. lehet rosszul fogalmaztam, nyilván nem vetted el senki cigijét, csak felmerült benned. én már azt sem értem. valahol igazad van, csak a seprűs lábtörős példával arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok dologra rá lehet húzni amit mondasz, és eléggé idealizált világképről álmodozol szerintem. nem vagyok egy nagy hozzászóló, úgyhogy valóban csak ezért regisztráltam :) és emlékem szerint az oldalad egy másik blog hszei között volt linkelve: dezsomail.blog.hu (nyilván ha ez reklám majd törlöd, csak informálni akartalak). jah, és ma találtam még egy jó blogot, ami kedvenc lesz: szavazzfasszal.blog.hu ... megfogalmazták az ars poeticámat :)igyekeztem mindenre válaszolni, ha valami kimaradt, esetleges válaszodban jelezd, és igyekszem pótolni.

üdv