Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letaijani

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Jegfold Egy jó apli-féle 2010.04.26 19:44:00
- What do German people say if more volcanic ash comes to Germany?- Überaschung!..
Sajnos egyelőre még nem hozzánk (valószínűleg a sorozat hazai partnere, a Tv2 fogja vetíteni majd egyszer), hanem a Starz nevű amerikai adóra, és nem is holnap, hanem csak júliusban, de akkor is, legalább megvan a premier hozzávetőleges időpontja. A Ken Follett nagyszabású…..
Jegfold Hmm 2010.04.05 11:49:00
Reggel kicsit gyanus volt belele jovet, hogy keves az ember az utcan. Gondoltam is, hogy csinalok egy kepet, hogy megmutathassam, hogy "na, nyolckor itt meg mindenki alszik", de hideg is volt, meg szel is volt, nem volt kedvem kivenni a kezem a zsebembol. Jottem mar munkaba nem is egyszer…..
Jegfold A vulkan 2010.03.30 22:04:00
A vasarnapi turanak ugy vagtam neki, hogy elotte penteken elmentunk mulatni a nagy reykjaviki ejszakaba. Elmondanam, hogy milyen volt a buli, de az igazat megvallva nem emlekszem mindenre, igy reszletes beszamolo arrol, hogy hogyan mulat a magyar jegfoldon kesobb varhato. A szombat rovidnek…..