Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát miután a VII szétbombázta a tesztszerveren a mythicet az azon nyomban előrehozott egy kisebb nerfet, mely annyit tesz, hogy a BW Scorched Earth nevű skillje a patchtől AP helyett Combustiont fogyaszt és persze nem termeli azt, valamint a Sorc Surging Pain-je Dark Magicet szív és nem…..
Kolompár 2010.05.21 09:51:15
Nah gyerekek akkor a guildtali pontos időpontja: 2010. május 15-én 17:00 óra. A helyszín: Vaskapu Taverna. A taverna a VIII. kerületben a Szentkirályi utca 23. szám alatt található meg. Elvileg hatalmas létszámmal fogja a guild képviseltetni magát. Lesz kaja, pia, Krein, úgyhogy…..
Kolompár 2010.05.10 13:29:52
@Ében: pedig csak egy rossz buzi :D
Sárkány Lovagrend Piramis - 8as 2010.05.03 00:12:00
Hát sorozatos próbálkozások, wipe-ok, bukások után eljutottunk odáig, hogy a mai napon végre sikerült lecsapnunk azt a nyamvadt 8-as bossát a piramisnak. Több alkalommal fordult elő, hogy 10% körülire levertük a lordot, de valami mindig közbejött, ami miatt a boss csak nem akart…..
Nah hát előző alliancunkból a Coalition-ból azért léptünk ki, mert az egész úgy ahogy volt haldoklott. Az ithilmárosok szétszéledtek, aztán kiléptek az alliból, majd újból allit alkottak a korábban kilépett tagokkal. Megoldották a dolgokat rendesen. Most, hogy elhagytuk az allit…..
Kolompár 2010.05.01 10:55:12
@Greatsogron:
"Amúgy meg kurvára semmi értelme bemenni egy international alliancba, amikor a guild fele annyit se tud kinyögni angolul, hogy "I am RR akármennyi""

Az az igazság, hogy ez elég szomorú .
Kolompár 2010.04.30 22:48:23
@Ryek: "Az, hogy egyesek "semmi jót nem hallottak" a sünökről, vagy nincsenek rólunk jó véleménnyel anélkül, hogy bármelyikük is beszélt volna velünk két mondatnál többet sajnálatos, de ez van. "

Sajnálom, ha megsértettem az érzéseid, nem volt szándékomban "onlájn gyűlölködni", csak leírtam a gondolataim a beolvadásos pletykával kapcsolatban, amihez továbbra is tartom magam.
Alliance ellen semmi kifogásom nem lenne, de ha van jobb lehetőség akkor evidens, hogy azt támogatom.
Nyah pár érdekesebb dolog lejött már az aktuális teszt szerókról. Kettő fontosabb dolog van, ami így első hallásra újdonságként hat. Az első az RvR armorok árát érinti, míg a másik a Chosen 3-as morálját. Legvégül pedig a Warhammer Alliance forumjáról kaptok egy kis…..
Nyah kettő dolog változott a hot leírása szerint. Az egyik dolog a kimenő és bejövő healdebuffokról szól, míg a mások a keepdoorokról. Ahhoz képest, hogy csak ez a kettő dolog változott, egész figyelemreméltó kis változtatások. Nézzük akkor miről is szól a történet...…..
Nah gyerekek szükséges, hogy a való életben is hatalmas küzdelmet folytassunk az alkohol pusztító hadserege ellen. Mostanában beszéltük, hogy össze kéne hozna valami találka féleséget, hogy ott a való életben is kibeszélhessük a minket érintő hatalmas problémákat és közben…..
Kolompár 2010.03.31 11:15:42
Kolompár 2010.03.31 11:18:22