Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maurerbor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
maurerbor 2010.03.31 09:18:13
A cikkben emlitett Magic Roundabout-nál van még durvább is, Hemmel Hempsted nevű, úgyszintén angliai városban olyan körforgalom van, ahol egy nagy körforgalmon belül 7 kicsi körforgalom van. Tetejébe az angliai balos közlekedéstől eltérően ebbe a förforgalomba a másik (jobb felé) irányból mész be, szóval az tényleg egy unikum.

Kint éltem 4 évet, számtalanszor átmentem ezen a mágikus körforgalmon, egy koccanást sem láttam soha, teszem hozzá.

Aztán én állat hazaköltöztem, és utam a cikkben emlitett budakalászi körforgalom felé vitt, ahol először meglepödtem, majd halálfélelmem volt. Logikusan mivel nem az első kijáraton akartam kimenni, igy bementem az előirtak szerint a belső sávba, aztán amikor ki akartam menni, jött a meglepetés, dudálnak rám, mint az állat, a kürtölő vezetőnek meg mozgott a szája elég rendesen, gondolom nem Petőfi verseket szavalt éppen az unalom elűzése érdekében. Nem kell mondjam, nem fogta az adást hogy Ő a segg ebben az esetben.

Magyarok erős hányadának halvány lila fingja sincsen hogyan müködik egy pitiáner kétsávos körfögralom, holott nagyszerű egy találmány, gyors, és rugalmas. Feltéve ha tudjuk használni.
Egyébként a körforgalmakkal nem vagyunk mi derék magyarok kibékülve, arra nem veszi a fáradtságot a vezetők többsége, hogy megnyomja azt a kib@szott indexkart, jelezvén hogy kihuzza a seggét a körforgalomból "Lááááttttya a paaszt az ótó mozgásábóó merre megyek, minek indexelnék"---->ez a bevett mentalitás, teszem hozzá, sajnos.

Béke.