Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivcsi

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lundv.blog.hu megint 2008.03.12 21:24:00
Hihetetlen,de blogolni támadt kedvem. Meg belépett a net ide az én gépemen is,csodák csodájára. Nagyon-nagyon sok idő eltelt azóta,h utoljára írtunk. És nagyon sokminden történt. Hazajöttünk...és bár sokszor hazavágytunk,most visszasírjuk Fürstenfeldet...nem kicsit. A nyugi,a…..
lundv.blog.hu szösszenet 2007.12.04 21:03:55
Ismét idetévedtem. Mostanában tényleg nagyon de nagyon ritkán írunk. Főleg Linda. Érdekes időszak ez most, kezdenek éleződni a dolgok,mindenki egyre jobban várja a hazamenetelt,tég voltunk már otthon...már csak másfél hét,és nem kell többet melegszendvicsen élnem!!! Uramisten de…..
Most csak azért szaladtam fel,h írjak! Nem tudom,miért,de kedvem támadt. Ennél a gépnél szar a billentyűzeten a space gomb,így azt nagyon kell nyomogatnom!Basszus,villogni akartam,h tudom,hogy van a rackajuh németül,erre most elfelejtettem nagy izgalmamban! Hnap németdoga. Memorizálnom…..
Ejnye de ritkán írunk mostanában!Linda elrontotta a nyomtatót!:D Na jó,nem ő volt,hanem az a marha,aki ezerszer nyomott rá a nyomtatásra,és most nem akarja abbahagyni a nyomtató ugyanannak a 3oldalnak a nyomtatását fél órája. A probléma most az,h behúzott vmi papírt,ami…..
Írok írok végre valahára mostmár!Freud szerint a nőknek péniszirigysége van! tudnék még mesélni,miket hallottunk ma Freudról,de nem volt komplett, és ez a péniszirigység a legviccesebb,a többit most nem írogatom le:D Nagyon tetszik az új tantárgy, és az új tanár! Szakmai…..
csak az enyém... warum? 2007.11.07 21:03:00
:(((((Elegem van...agyalok egyfolytában,és nem lesz jobb,marad ez a béna felállás,amikor Vivike remél,Sz-ke meg leszarja,mert ő nem úgy gondolja...Bár ne is csókolt volna meg,ettől még rosszabb az egész...Múljon máááár eeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!:(( Basszus,bár ne érdekelnél…..
lundv.blog.hu rövidke bejegyzés 2007.11.07 20:59:50
Jóllakottan ülök a gép előtt nagy hassal. Most kajáltuk fel a mai gasztronómiai különlegességet,hagymalevest,és gorgonzólás sajtosöntetes pennét. Tuti volt,érdekes volt az ízvilága,h így fejezzem ki magam:) Előtte németeztünk Melindával páran. Beszélgettünk mindenféléről…..
csak az enyém... . 2007.11.06 16:13:41
Írok a dühöngőmbe,mert kell...Az idióták most törlik össze a dzsuvát a folyosóról:DA legnagyobb idióta meg mellettem ült németen,mert hát miért ne tudjak ne  a gusztustalanságára gondolni...:PÉs én annyi de annyi frappánsat kitaláltam,h leoltom a picsába...és persze…..
csak az enyém... Idióta vagy... 2007.11.05 23:42:45
Uramisten ez milyen már...nem tudom felfogni...pedig igaz,a gyanu is beigazolódott...azt hittem ez még viccnek is rossz...Hát 'Sz',ehhez csak gratulálni tudok...az,h ez engem 'mélyen érint',az egy dolog...nekem jogom nem lehetne,h bmin is gondolkozzak veled kapcsolatban,elvégre semmi nem…..
Éhes vagyok!!Várom,h elkészüljön az óriás sztrapacska 32 személyre. Ma kezdtük el a Világkonyha tantárgyat,ehhez méltóan suliból hazajövet kollektív főzőcskére invitált a tanár úr! Krumplipucolás,tésztaszaggatás,hagymapucolás...na én a hagymából istenesen kivettem a…..
lundv.blog.hu Vivike bejegyzése 2007.11.04 20:15:57
Szépjó estét!Írok végre. Nehogy szó érje a ház elejét,h nem írok...:PMegjött Linda is. Most hamarabb jöttem fel netre Gáborral dumcsizni. Aztán meg Anyuvaal:)Mai nap szokásos hétvégi nap volt,1kor kelés,magunkhoz térés,kajacsinálás. És tanultunk délután,lelkiismeretesen…..
Ideje írnom! El vagyok maradva!:)Elmúlt napok...nem is emléxem már mi volt...Etikett és protokollozás meg németezés,ennyi. Tegnap befejeztük az etikettet,megkaptuk a beadandónk témáját,és ennyike. Sétáltunk,páran halloween party-zni mentek,mi pedig maradtunk itthon,és itt…..
lundv.blog.hu I'm a rainbow too:) 2007.10.29 20:35:53
Ahoj!:)Jelentkezem!Hát olyan dolgok vannak errefelé,h etikett és protokoll,ami érdekes és nem fárasztó! meg németóra Gáborral! Az már kevésbé érdekes. Ma fennakadtam azon a mondaton,h 'Fésülj meg!' Tök pajzán,meg ilyet sztem nem mond senki senkinek!:D Vicces,no mind1. Meg Lindával…..
Feljöttünk megnézni egy-két dolgot,és megint felelevenítettük a 20as IQ-s dolgot,és Linda nagyon gáz lenne annyi IQ-val! Még jó,h megvan neki az a 36:PJajjajjj fekete vonat...Gáborom bulizgat valahol,csak ne haljon meg...jó,ez enyhe túlzás,de úgy féltem ilyenkor...Marci remélem nem…..
lundv.blog.hu Újra Fürstenben 2007.10.27 20:10:18
Visszajöttünk! Anya és Apa visszahoztak kocsival,aztán várost néztünk együtt meg ilyesmi!:) Jó sok cumót hoztam,tele van a hűtő!:))) De tényleg fogyókúra,mert Vivike dagika kezd lenni,és az nem poén!:D Linda a retardált szó jelentését keresgélte az imént,és rátalált vmi…..
lundv.blog.hu Vivike jelentkezik;) 2007.10.25 21:30:19
Na itt az ideje,h írjak kicsit én is! Tényleg nem sikerült eddig,mert elfoglalt voltam!:) Jó most itthon,végre kicsit többet lehettem Anyáékkal,és Gáborral!:) mentünk erre meg arra,ide meg oda,csupacsupa jó dolgot csináltunk,kirándultunk,meg biliárdoztunk,jajj szupi volt! Fura,h…..
lundv.blog.hu éhes vagyok megint:P 2007.10.18 21:03:00
Linda recepteket nézeget mellettem,így én is kezdek megéhezni! Megpróbáljuk felélni utolsó tartalékainkat,most úgyis egy hetet otthon leszünk,és én személy szerint össze eszem majd magam,de nagyon! Nyami otthoni ízek! Na meg a fodrász! Azt mennyire várom már,végre normális lesz…..
lundv.blog.hu It's raining... 2007.10.18 16:20:00
Írok,de csak egy rövidet,mert most nincs kedvem sokat itt ülni,meg Linda itt célozgat csendben mellettem,h ő csak este ír,meg h éhes...ergo húzzunk már!:P Hát mindjárt!Igazából tartalmilag nem lesz értelmes ez a bejegyzés,de kikivánkoznak belőlem olyanok,h párárárámm,meg…..
lundv.blog.hu Butaság tőlem is:P 2007.10.17 21:40:27
Ajjj énis akarok vmi komolytalanságot írni,mert most szükséges! Mert Erik énekel mellettem! És az előbb azt mondtuk,h nem szoktunk nevén nevezni itt embereket! De ő megérdemli! Szeressük! Rékástul! Nagyon!:)))Lindával annyi vicces szót találtunk gyerekeeek!:) Mondjuk Bogi,te ebből…..
Sziasztooook!Ülök a gépteremben,zenét hallgatok a fejhallgatón,amíg várom Gábort,és kb alig birom megállni,h vmennyire visszafogottan táncoljak a széken ülve!:D Jóó zene szól épp:)) Feldob!Jajj csupacsupa jó dolog történt ma meg tegnap! Jó élmények jejeje!:)Ja legfontosabb:…..
Sziasztok!Kedvem van írni! programváltozás van,ma megyünk termálozni! ááá de jó lesz ázni a 100fokos vízben:D Olyan relax lesz,h nagyon! Tegnap este lementünk Garfieldba csoportosan! De most nem volt akkora a party,legalábbis nekem nem volt nagy bulihangulatom,de jobb volt,mint otthon…..
lundv.blog.hu szoli cicák 2007.10.15 20:46:27
Úúú hát a délután is tartalmas volt!:D Elmentünk szoliba Zsuzsival meg Krisztivel! Kettő szolárium van itt a közelben,be is mentünk az egyikbe! Ááá ezt nem tudom leírni,én kb ülve röhögök még mindig az egészen,de ezt leírni nem lehet! Szóval a szolárium összegzése kb,h…..
Gondoltam feljövök,és elregélem mai csodás délelőttünket,most úgy sincs jobb dolgom! Illetve van,de azt ez után fogom csinálni! Német szótanulás,ugynis hnap szódoga! És Vivikének 5öske kell natürlich!Ezen a héten vmi német nyelvű nemtommilyen tantárgy van,szabadon…..
lundv.blog.hu Kirándultam 2007.10.14 21:00:05
Fáradt vagyok!Kirándulni voltunk ma,ahogy Linda írta! Tök gáz,nem akarok hülyeséget mondani,de nemis tom teljesen pontosan,hol voltunk,de vminek a neve Gößig volt...asszem a csúcsé amit meg kellett (volna) mászni! Merthogy engem nem vitt rá a lélek,h megmásszak egy 2100valahány…..
Nohát hol is kezdjem!:) Leírom a tegnap esténk folytatását! Miután végre abbahagytuk a játékot a neten,lementünk kajálni! De nekem kedvem támadt Dvd-zni a nagy tévén a társalgóban! Lindának is kedve támadt szerencsére,így szépen elterveztük,h csapunk egy nagy kajálással…..