Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudo é possibile

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
Tudo é possibile 2010.03.31 02:45:07
@Irise: Azért a post-író szellemi fölénye elég nyilvánvaló a Te velős hozzászólásoddal összevetve.

@adamantium: Az első két hozzászólásod elolvasása után azt hittem ezek egy másik post-hoz készültek, annyira nem volt idevonatkozó értelmük. De aztán rájöttem, hogy tényleg troll vagy, sry, ha nem tudod az mit jelent.

Mindig is csodáltam azokat, akik ki mernek állni magukért.
Nem csak egy nick mögé bújva, hanem in Real Life. Szembe mernek szállni a tekintélyelvűséggel. Nem hagyják magukat tárgyként, vagy birkaként kezelni.
Pasi vagyok.
Több barátnőm is volt az évek során, akik mikor elmesélték, hogy milyen magaláztatásban volt részük egy-egy nőgyógyászati vizsgálat, illetve műtét alkalmával, egyszerűen nem akartam elhinni.
Szerencsésnek érzem magam, hogy pasi vagyok.
Tudom én , hogy az orvosok többsége érző ember, tudom jól. Nem csak vakkant egyet, hogy "Vetkőzzön le!". Nem süt el szexista poénokat, mikor az ember úgy érzi abszolút kiszolgáltatott. Nem hív be előzetes engedély nélkül egy csoport medikust, hogy azok egyik a másik után végigtapogassák az ember különböző, általában ruhával takart testtájait, tudom én.
És ami idevág: nem kioktat, ha nem akar az ember egy felesleges vizsgálatot, hanem tájékoztat arról, hogy arra miért lenne szükség. De _semmiképpen_ nem dönt helyettem, mint pácioens helyett. Akármennyire is hiszi, vagy tudja, hogy mi a dolga.

Csak éppen a nem ilyen orvosokkal való találkozás számomra olyan negatív élmény, ami sok évig kísért. Akkor is, ha ezt a barátnőm élte át, és én ettől nem tudtam őt megvédeni. Csak vígasztalhattam utána.

A mai fejemmel, már nehezen viselem a nyilvánvaló megaláztatást, így nem értem, hogy miért kifogásolják, hogy a post-író miért ilyen indulatos. Én hasonló helyzetben most már még indulatosabb lennék. Pláne, hogy az érdemi problémamegvitatás helyett, kvázi lekurvázzák. Azt kifogásolják, hogy szerintük milyen nemi életet él. Mintha lenne róla fogalmuk. Tiszta középkor.
Aki még mindig azt hiszi, hogy valóban szükséges lett volna a vizsgálat olvassa már el a szerző kiegészítését a 18:02:05-ös post-ban pls.