Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajtóvadászat öregekre

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Domo 2010.07.18 13:03:00
Nyilván sokan ismerik Domo-t, a kis izét, én azonban máig soha nem hallottam róla. Egy srác keresett meg, és azért vágatta ezt a mellkasára, mert a fiát Domonkosnak hívják, és mindenki csak Domónak becézi! Aranyos történet...
Hajtóvadászat öregekre 2010.07.19 16:03:50
Nyájas olvasóim!Kérlek ne bántsátok meg Dorottyát azzal, hogy sértő, bántó megjegyzéseket tesztek rá!Lehet vele ellenkező véleményen lenni, de ő a leírtakat felvállalta, és az arcát is adta hozzá! Maga a Suspension gondolata pár éve kezdett el foglalkoztatni, de a…..
Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29 18:09:41
@"the dragon":
Úgy látszik ezek szerint nem vagy tisztában a heteroszexualitás, homoszexualitás, latens fogalmakkal.
A wikipedia és google a barátod!

Húgom szerencsére megtanulta, hogy a pszichopata és rossz arcú embereket kerülni kell. És a szemüveges informatikusokat is, akik a neten hősködnek. :)
Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29 21:14:16
@"the dragon":

Lehetséges, hogy az internet előtt eltöltött időt fordíthatnád másra is?
helyesen : "nyilván","ugyanezzel". Elhiszem, hogy szuperhímnek képzeled magadat, mert kiskorodban leestél a pelenkázóról, de nem zavarna ha ilyen egyszerű szavakat letudnál írni. ( Ajánlom az olvasást, kifejezetten segít. )

Már megint muszáj egy felnőttet oktatnom.. Vegyük példának a cukorbetegséget. Ha valaki súlyosan el van hízva az cukorbetegséghez vezethet, viszont a cukorbetegség nem vezethet elhízáshoz. Tehát azért, mert A állításból következik B állítás, B-ből nem következik A. Érted? Ezen esetben pedig A a normális állapot és B a másság.
Remélem tudsz valami értelmeset reagálni abban a tesztoszteronszagban.
Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29 22:05:15
@"the dragon":

Milyen abszurditást látsz a mögött a bizonyított tény mögött, hogy a homofóbia hátterében sokszor valódi és elnyomott homoszexualitás áll? Ez elismert pszichológusok sémája nem az enyém.

Ez a "mondatok igazságtartalma nem fontos", ilyen tipikus politikus mentalitás nem? Mindegy mit mondunk, csak mondjunk valamit.

Még mindig nem látok érveket te übermensch .
Egy régebbi postban már láthattatok egy meghökkentő portrét XRoniX-ről! Nos, a látványt sikerül fokoznia: rajzolt bajusz, és betetovált szemgolyó az új body mod!A srác amúgy egy lengyel piercer, és a Gdansk-ban megrendezésre kerülő expo-n lesz szerencsém vele élőben is…..
Múlt héten készült. Az elefántfejű istenség alatt egy stilizált egérke található!..
testmódosítás Arcpiercingek 2010.03.29 13:29:00
Kata már évek óta megtisztel bizalmával: Egy kivételével az összes piercing-et ami a testében található én szúrtam. Az arcán szinte az összes hely piercingekkel van díszítve, így elég extrém a megjelenése. Ha nem tetszik, nem kell sértő megjegyzéseket tenni, vagy beszólni,…..