Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linda Marie

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Schuldigung. Tschüss...Nem megy, bocsi, nem megy, nem megy. Betelt a glass:) A behaluzott kicsi jakjainkkal együtt tönkre akar itt tenni, majdnem mindenki Vivcsit és engem. Danke (L) Nem értem a miérteket, nem értek semmit. Remélem ma a Kodótól is megkapom a levelet, amibel leírják…..
Szép estét!Hát ma azonkívül, hogy majdnem 12-ig aludtunk, utána 2-3 óra tanulás. A lényeg: KIMI lett az első:P ennyi....boccs(L) It was a great job:)És itt egy JAK--->fast speed energy drink sponsored by billaMa a titkos helyet átlépve...-no meg a dimenziós kapuk-...az ember…..
Ja, amúgy ma szombat van, ich weiß...bár ma a dimenziós kapuk eltolódása miatt nem igazán voltunk ennek tudatában, és annak sem, hogy 15.-e van, mivel 16-nak hittük, de lényegtelen. Ami a lényeg, hogy mostmár hivatalosan is lakója Jakab Bertalan kisjak, aki egy igazi nagy, mócsingos…..
Jóóóóóóóóóóóóóó regggggelt Fürstenfeeeeeld!  Azaz Guten Morgen:) Nosss, szóval itt vagyunk:) Annyira jól érezzük magunkat, hogy az el sem mondható!! Kriszti és Zsuzsi ma hazamentek hétvégére. Szegény Zsuzsikám beteg lett, kórházba is kellett este Patriknak…..
Üdv Gyerekek! Hát, mint látjátok (vagy nem:P) ez egy blog, avagy internetes napló, kinek, hogy s mint tetszik. Ezt jómagam, azaz Linda, alias Mészáros Melinda from bp-i Kodó 6NBTUVB hoztam létre, amolyan művészi hajlamból (feltűnési viszketegségből). Ha egyértelmű, ha nem,…..