Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-r2-

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El Mondo blog Kamasz-kór 2010.06.08 09:30:00
Nem szeretem, ha korlátoznak, ha megmondják, mit gondoljak. Ijesztenek azok az agymosottak, akik egy párt, egyház, nagyvállalat stb. csatlósául szegődnek. Kicsit felsőbbrendűnek is érzem magam náluk. Ezek az intézmények ugyanis nagyrészt csak arra jók, hogy néhány ember érdekét…..
A megbízóval a tervezés során nagyon jó viszony alakult ki, így a végeredménnyel mindketten elégedettek vagyunk, illetve: szerencsére a megrendelő régi barátomként teljesen megbízott bennem, a tervek elkészítéséhez szabad kezet kaptam - olvashatjuk a két lehetséges ok…..
-r2- 2010.04.30 12:10:38
@endike: Ja, mit mondtál? Bár nem tudtam teljesen koncentrálni a cikkre, de szerintem senki se állította, hogy ott lakik. Isten háza és a gyülekezet temploma, most amit ki tudtam szűrni a fentiekből. Amúgy az idézet nem rossz.
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
-r2- 2010.03.30 23:15:10
@egy nik a sok közül: Bocsi, de akkor egy csomó apostoli levelet nem volt szép dolog beletömni a Bibliába.

Egyébként meg kifejtenéd, hogy szerinted mi a liberális és mi számít konzervatívnak. Mert így nem igazán értem, hogy miről beszélsz és az sem világos, hogy a te kritikád mennyire megalapozott.

Amúgy téged nem zavar a valóság? Mert én néha hányni tudnék tőle. Lehet, hogy én is liberális vagyok?
-r2- 2010.03.30 23:28:41
@egy nik a sok közül: Belső, külső, alsó, felső, király, ász stb. Ha már itt tartunk, akkor az ős-reformátusok milyenek is voltak? Nyilvánosan kritizálták a katolikusokat; azokat nyílt vitára hívták ki és ott alázták őket a nép szeme előtt, aztán/közben különváltak, sokakat el(meg?)térítettek (úgy is mondhatnánk, hogy konzervatívokból liberálisokat csináltak; persze reformátorok nyílván úgy látták, hogy épp az ellenkezőjét vitték véghez - na de ez se biztos, mert ki tudja, hogy számukra mi volt a "liberális" és mi a "konzervatív"). Szóval ha ilyen "csúnyák" voltak a reformátorok, akkor a "jogutódoknak" is kijárhat valami hasonló, nem?