Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joie Vivre

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Art Decor Fuss, forest, fuss! 2011.05.23 22:22:00
Nagy szeretettel ajánlom a Nem Art Decor induló sorozatát kertről, kertészkedésről, balkonról, fűszernövényekről és további izgalmakról, amely kert témában csak fellelhető, Kuba Cili tollából:„Mióta híre ment annak, hogy Párizsba utazunk, mindenki, akivel csak…..
Holtomiglan Holtodiglan A nagy nap 2011.03.05 07:42:00
              Ez a blog azoknak szól, aki A Nagy Napot tervezgetik. Meg azoknak is, akik már túl vannak rajta, de szívesen nosztalgiáznak. Ne olvassátok a blogomat, ha a hagyományos, puccparádés-rongyrázós, abroncsos…..
Mintha csak a Harry Potter elevenedett volna meg - ez jutott elsőként eszembe a képen látható gyerekszobáról. Tudjátok, az első rész, amikor Harry még a lépcső alatti gardróbszekrényben lakik nagynénjééknél, számtalan pókkal megosztva fekhelyét. Mondjuk, gyerekszobának nevezni…..
Joie Vivre 2011.02.20 14:36:35
Share | ""Mit viselne a vaginád, ha felöltözne?" Sapkát. Bôrdzsekit. Selyemharisnyát. Nercbundát. Rózsaszín boát. Szmokingot. Farmernadrágot. Szûk szoknyát. Smaragdot. Nagyestélyit. Flittert. Balettszoknyát. Áttetszô fekete csipke-bugyit. Tafota báli ruhát.…..