Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gurigalány

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez Dugó az UV (utcai vegyes) fajtájú kiskutyánk, amint éppen fürdik/iszik, vagy mit csinál. Már 3 éves a felvétel, de Dugesznak azóta sincs több esze. De ez nem baj, mi így szeretjük" - írja olvasónk Cz.R. ..
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
Gurigalány 2010.08.15 23:56:57
@_Molly: én is magasabb képzettséggel dolgozom betanított munkásként, nem öröm, de ez van, melózni muszáj.
Azt azért nem állítanám, hogy kínszenvedés lenne alacsonyabb képzettségű emberekkel együtt dolgozni. Kiválóan meg lehet szervezni velük bármilyen munkafolyamatot, sőt, értelmes dolgokról is lehet velük beszélgetni. Diploma nélkül, sőt érettségi nélkül is jófej értelmes emberek. Vannak kivételek, de elenyésző. Vagyis az alacsonyabb iskolázottságúak nem feltétlenül primitívek és vulgárisak. A vezetőség néhány magasan képzett tagja viszont megérne egy külön posztot, akkora tapló. Nem diplomafüggő a normális viselkedés.
Gurigalány 2010.08.16 00:13:19
@_Molly:
Igazad van, ezt figyelmen kívül hagytam. Csak remélni tudom, hogy ez a ritkább eset, amit a posztíró említ. Vagy csak nekem van oltári szerencsém a munkatársaimmal?
"Dobozos kutyának nevezzük azokat az állatokat az (Illatos úti) Ebrendészeti Telepen, akiket dobozban hoznak be hozzánk, mert az utcán találták kidobva, vagy gazdájuk adja le őket. Legtöbbjük kölyök. A papír ládának három lakójáról, első pillanatban azt gondolták, hogy…..
Gurigalány 2010.07.11 17:15:09