Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ködszúrkáló

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
ködszúrkáló 2017.07.26 21:43:40
@Andras Tibeusz:
Igaza van.......én büszke vagyok a rendezvényre a felújított,Margizszigetre,a Sport uszodára,a Duna Arénára és öröm látni a tömeget a vidám embereket.
ködszúrkáló 2017.07.27 09:56:52
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha elolvassa amit írkál akkor ön is biztos elborzad önmagától.......Lehet tárgyszerűen uram bocsá udvariasan is kommentelni,ha pedig szakmai kérdésekről ír próbáljon széleskörben informálódni és szakértői elemzéseket olvasni.
MaNDA Pecz Samu, a városépítő 2014.02.28 10:00:00
1854. március 1-én, 160 évvel ezelőtt született a 19. század második felének legnevesebb építészei közé tartozó Pecz Samu. Ha csak a Városligeti fasor és a Bajza utca sarkán álló evangélikus templomot és gimnáziumot idézzük fel művei közül, már akkor tudjuk, nem volt akárki. Ha még azt is…..
Elvadult a világ....na és mi van akkor mondhatnánk de engem zavar. A közbeszéd a komment világ oly mértékben lezüllött,hogy már az alpári,trágár kifejezések sem zavarnak senkit  a moderátorokat sem.A vezető hírportálok tematizálási technikái,gonosz félmosolyai,olcsó…..
Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az…..
Azt, hogy Orbán Viktor legkisebb lányának osztálya a Parlamentben járt kedden, majdnem minden orgánum lehozta. De ilyen, a CKM és a Magyar Hírlap házasságából született ingyenpromót csak a Blikknek sikerült összehoznia. A bulvárlapnak sajnos nem ez az első szervilis…..