Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulfa

5 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A nap vörösen égett, a hajnal első sugarai szinte égették a bőrét. Ami másnak szelíd, meleg napfény volt, az neki majdnem lemarta a húst a csontjáról. A vér sebes patakokként folyt le kezéről, a földön pedig tócsába gyűlt. A nő testét szinte befedte, mint egy ruha a…..
Piros Pulcsis Tanár Elérhetőség 2013.03.15 14:11:10
 Tisztelt olvasók!  Az egyszerűbb, vagy privát kommunikáció érdekében az oldal szerkesztősége (Vörös Ablak, Sulfa) úgy határozott, hogy létrehozunk egy e-mail címet. A cím pirospulczi@gmail.com és itt lehet: - Személyes - Vallási - Politikai -…..
 Valójában romantikus, sőt szentimentális léleknek tartotta magát. Soha nem gondolkozott olyan problémákon, hogy mi az élet értelme, vagy éppen azon, hogy mi legyen a reggeli. Az ilyen dolgokat mindenki megoldja magának, eldönti, vagy beleőrül, esetleg föladja a próbálkozást.…..
  Valójában nem is tudta, hogy pontosan mi a problémája. A rendszert érezte romlottnak, belülről rothadtnak, ami egyre csak rogy, mígnem végül teljesen összeomlik. Gyűlölte, utálta az egészet, hiszen elvettek valamit, ami az övé volt. Illetve nem is csak egy dolgot, de valamit,…..
Sulfa 2013.03.12 09:21:34
@Vörös Ablak: A történetet majd írom én, addig politizálj, hogy csináljunk valami érdemlegeset :)
Piros Pulcsis Tanár Elkészült 2013.03.08 08:23:31
 Helló! Ez a blog eddig bizonytalan, hogy mivel fog foglalkozni. Magyarul nem tudja senki, hogy miről fogunk írni. Biztos, hogy lesznek fenn mindenféle érdekes vagy épp érdektelen tárgyról szóló fejtegetések, sőt, esetleg novellák, politikai vagy vallási elmélkedések, és egy…..
Clone Wars Blog 3. évad 2010.09.15 20:52:00
3. Évad 1. rész Clone CadetsHelyszíne:KaminoSzereplők:Shaak Ti, Bric, El-Les, Fives, Echo, HeavyRövid ismertetés: Támad éri a Kamino bolgygót a Domino osztag feladata hgy megvédje a bázist Shaak Ti, El-Les és Bric csak nézik a csatát mert ugy gondollják hogy ez egy próba a…..
Sulfa 2010.09.18 11:24:06
@Tensa: Há ja télleg semmi közöd hozzá. De személy szerint nekem rohadtul elegem van abból, hogy egy ilyen mitugrász seggfej mindenbe beledumál.
Sulfa 2010.09.18 12:16:42
@mpsith: Ne pofázz be nekem. Ő is ugyanilyen sértő egy más módon. Nekem is folyamatosan nyomja arról a sódert, hogy ez így meg ez úgy szal asszem hogy jogom van megmondani a véleményem, ennyi!
@Ariza: Nekem jobban fekszik ha így beszélhetek.
@Inzume: Erről van szó. Szarkasztikus marha.
Sulfa 2010.09.18 12:30:30
@Inzume: Nem tom talán mer téged senki sem javít ki. Nem tom miér azé neked is lenne min csiszolnod. Amiket te írsz azok felérnek egy nagyon komoly sértésse'.
@Tensa: Sztem igazad van abba is hagyom most a beszélgetést.
A Death Trap egy elég átlagos rész volt, és a szinkronra is pontosan ugyanezt tudom mondani, átlagos. Nem volt se kiemelkedően rossz, se kiemelkedően jó szinkronhang, teljesen átlagos volt minden. Boba hangja...hát nemtom ugyanaz volt-e mint a Klónok Támadása-ban, de ettől…..
Sulfa 2010.08.28 22:12:25
@barkó: Hát lehet az, hoy Jango nem Boba apja, lehet az, hoy boba úgy gondolja, hogy ez máshogy van, lehet, hogy a klónok haja és hangja más-más, de ezek mind nagy szarvashibák.
Sulfa 2010.08.29 18:35:11
@kav12: Az lehet, hogy unalmas lenne a klónok hangja, de a páncélokról néhányat meg lehet különböztetni. De nem is ez a fontos: Attól még, hogy unalmas lenne, attól még ezek k****a nagy hibák.
@Ariza: Én most nem azt mondtam, hogy nem az apja hanem úgy gondoltam, hogy felsorolom azokat az igaz tényeket, azért, hogy kiemeljem a mondanivalómat!
@barkó: Ja az is nagy hiba!
Aki ott volt a Live-on, és valamennyire figyelt is, az tudhatja, hogy legvégül Gree parancsnok nyerte meg a kvízt. A jutalom az volt, hogy a győztes írhat egy bejegyzést a blogra. ffixer out, Gree in. Örülök, hogy én írhatom meg ennek a résznek a szinkronos bejegyzését. Ez a rész…..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Sulfa 2010.06.04 17:17:24
@Lok Durd: @barkó: Hű bazzeg halálra röhögtem magam a kommentjeiteken!
@SuperGalaxys: Te egyébként tisztában vagy vele, ha tényleg igaz amit barkó írt akkor csaltál???
Szegény Cody kimarad két körön át!
Sulfa 2010.06.05 13:52:43
@Zomb!eboy: Hú bazzeg halálra röhögtem magam azon a sikolyon! 16 -szor néztem meg egymás után! Nagyon fasza :XD
starwarsblog.pbcst Finch Agear 2010.05.03 16:00:00
              Hát tudom mostanában egy kicsit hanyagolva volt a blog:(:(. De tényleg sok dolgom volt, ballagás(nem az enyém de így is húzós volt), születésnapon is voltam, aztán meg kiderült hogy május 8-án kell…..
Sulfa 2010.06.04 17:22:35
77%
starwarsblog.pbcst Cad Bane 2010.04.25 21:05:00
Mikor is volt már a legutóbbi bejegyzés??? Egészen pontosan öt napja ami nem nagy idő, de azért most már jobban belehúzunk a karakterértékelősdibe. Ma pedig nem más mint a galaxis egyik legjobb fejvadásza Cad Bane következik. Eddig tudom csak enemy karakterek vannak, de nem kell…..
Sulfa 2010.06.04 17:20:27
Ez bizony most egy rendhagyó értékelés lesz. Lesz még ilyen de az első az mindig érdekes(az első az mindig fáj szokták mondani, bár az most nem ide tartozik). Tehát ez lesz az első olyan karakterértékelés ami kitalált szereplőről fog szólni. Ennek az a lényege, hogy mi…..
Nos, itt az ideje, hogy összegyűjtsük, mit tudunk a harmadik évadról, csak a preview alapján. Először is, a szereplők:- Ahsoka: ő valószínűleg fontos szerepet fog játszani ebben az évadban.- Anakin: nyilván ő is benne lesz, még ah a previewben nem is látjuk sokat- Obi-wan: a…..
Sulfa 2010.05.24 15:52:22
@iProphex: És ,,Jodát" Y-al írják és nem j-vel.
A 6.-ik részről továbbra is tartom a véleményemet. Azaz egy nagyon jól összerakott vicces-izgalmas rész tele jó szereplőkkel, ráadásul remekül bemutatja a két mester-padawan (na jó, Anakinnak nincs mester kinevezése, de akkor is van padawanja...) páros közti különbséget. Még…..
Sulfa 2010.05.18 19:06:10
@Cody1991: De kurva jó blogod van! Ja egyébként kéne Barrisról is. Mondjuk van amelyik már kicsit túlzás, de...
Szerintem nem beteges. Egy serdülő vagy bármilyen más korú férfinak (esetleg nőnek) lehetnek ilyen vágyai, ez beállítottságtól függ. Kéne egy ilyen szavazás: Ki a legjobb csaj a CW-ben. Jó blogod van ember! Nagyon állat. Van benne undfrító kép is, de, jó!
Clone Wars Blog Május!!! 2010.05.01 05:05:00
Amikor ezt olvassátok, én már nem vagyok itt... Na jó, ne dramatizáljunk: Éppen nem vagyok itthon, mert osztálykiránduláson vagyok :) De ennek ellenére még ezelőtt beidőzitettem 1-2 bejegyzést, hogy addig se unatkozzatok. Szóval új hónap vette kezdetét. Tegnap - Április 30.-án- a…..
Sulfa 2010.05.04 19:53:53
@Commander Bly: Hát faszm se tudja, nekem nem tetszik. Minek új bejegyzést írni? Erre van az OFF.
@Cody1991: Hát tudom, hogy nem nekem írtad kisapám
de tőlem! Nem kell elolvasni az üzeneteket. Ez az első és legfontosabb szabály. Nem tudom amíg nekem saját blogom volt (letiltották a szemetek) addig folyton megírtam az ilyeneket. De hát ízlések és pofonok.
Vészesen közeledik a második évad befejezése. Ennek legfőbb bizonyítéka, hogy már az utolsó előtti rész, az R2 Come Home (ennél gagyibb címe csak a Cat and Mouse-nak volt), ami a Vanqor-on játszódik, akár csak egy korábbi rész. Második Boba Fett-es részre felkészülni,…..
Sulfa 2010.04.25 19:46:00
@Zomb!eboy: Kicsit mély hangom van :XD
 Ahogy tegnap ígértem ma jön is az első karakter értékelés. Az első szereplő pedig nem más mint Syndic Mitth’raw’nuruodo, vagy ahogy ismertebb Thrawn főadmirális. Nekem ő a kedvenc szereplőm az egész Star Warsba, így egy kicsit elfogultabb vagyok vele, de azért…..
Sulfa 2010.04.24 15:04:06
@mpsith: Csináltok, nem csinálsz. Én is benne vagyok egy ,,felessel". :XD
Már a múltkori részben is elmondták, hogy a kábult Zillo fenevadat majd a coruscantra fogják szállítani, hogy ott kivizsgálják. Itt persze lehetett volna annyiban hagyni a dolgot, de szerencsére(?) a készítők úgy döntöttek, hogy itt nem állnak meg, és folytatják. Zillo…..
Sulfa 2010.04.15 18:47:12
@barkó: @Darth Sky: @Inzume ! Ti mind a hárman akkora nagy hülyék vagytok!
Darth Sky: Te egy hihetetlen nagy marha vagy! Most komolyan dögöljön meg az a dög! Mi baj van vele! Ebben barkónak igaza van. Sőt részben Arizának is!
barkó: Te egy orbitális nagy marha vagy aki nagyobb mint a halálcsillag! Ezen vitatkozni (bár igazad van)!
Inzume: Te csak folyton paraszt, támadó és kötekedő stílusod miatt kerültél bele.
De hát a legnagyobb marha akkor is ez a Darth Sky.
Már korábban is írtam, hogy a tegnapi nap nem volt épp eseménytelen. Megcsináltuk a remekművet. Kész, nem titkolózok tovább, ez egy szinkronparódia, a Holocron Heist c. rész első feléről. Elárulom, eredetileg csak úgy poénból le szerettük volna szinkronizálni, de aztán jött az…..
Sulfa 2010.04.03 13:35:49
@barkó: @Lok Durd: Ja és nem csak a Star Wars és a Clone Wars hanem Cad Bane megalázása is!
Sulfa 2010.04.03 13:44:14
@barkó: @Lok Durd: Ha érdekel titeket 16 vagyok! És már egy ideje bokszolok!
Hihetetlen, de igaz: A Clone Wars újra normális lett! Jó tudom, hogy csak egy nagyon-nagyon szar rész volt ez, és a zsírkirály Cargo of Doom között, de én akkor is nagyon örültem, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba. Na jó ez nem teljesen igaz, hiszen ez az…..
Sulfa 2010.04.02 11:04:43
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy a Cargo of Doom, magyar nevén Végzetes Szállítmány a Cad Bane trilógia záróepizódja lesz. Cad Bane az utóbbi 2 résznek (főleg a Holocron Heistnek) köszönhetően az egyik kedvenc szereplőmmé vált. Éppen ezért vártam el a Clone Warstól,…..
Sulfa 2010.04.02 10:58:44
"Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is" -mondta Darth Sidious nagyúr a Sithek Bosszújában. Most én is csak ezt tudom mondani, elvégre megjött a várva-várt második évad. Ráadásul az első két résznek, a Holocron Heistnek, és a Cargo of Doomnak is ugyanazon a…..
Sulfa 2010.04.02 10:56:55
Ezúttal egy videó értékelést készítettem, az első évad utolsó részének az alkalmából :) Szerintem: 83% Szerintetek: 84%Szinkronos Videó (KATT) CWBA DÍJ: ELSŐ ÉVADBAN A - LEGJOBB HELYSZÍN (CORUSCANT)- LEGJOBB RÉSZ - LEGJOBB CSATA..
Szerintem még nem is volt olyan rész amit ennyire vártam volna. Voltak olyan részek, amikbe csalódtam, voltak, amik pozitív meglepetést nyújtottak. Ez a rész viszont kb. pont azt a szintet ütötte meg, amit elvártam tőle. A Király szintet! Voltak benne nagyon király csaták, és még…..