Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonito

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Bonito 2011.05.17 11:26:51
Dövan-nàl a pont.

Csak egy pár kérdès ezzel kapcsolatban, ami többünkben felmerült (Franciaországban élek és napok òta minden hircsatorna ezzel foglalkozik 24 órában):

-OK hogy DSK imádja a nőket, de azért csak nem olyan hülye, hogy amerikában, ahol ezt az egészet rohadt komolyan veszik, elkövessen egy ilyen cselekményt.

-Ha be is lépett a szobalány a szobába, véletlenül, ami ugye egy luxushotelben nehezen elképzelhető, az már felettébb gyanús, hogy ha meglátja a meztelen DSK- t kilépni a zuhany alól, nem azt mondja, hogy "jajj, bocs" és kimegy, hanem megvarja, hogy a pali átmenjen a szobán, bezárja az ajtót, és leteperje az ágyra?

- Miért mondta április 28-án DSK az újságiróknak, hogy az az érzése, hogy megfigyelik, mégpedig Claude Géant (a belügyminiszter, a Sarkozysta politika egyik fő fegyverhordozója) részéről és miért mondta, hogy "meglátjátok, jönni fog egy lány aki majd 500 000 euroért azt fogja állìtani, hogy megerőszakoltam egy parkolóban"...

- Sarkozy tudta, hogy a közvélemény-kutatások jelenlegi állása szerint az egyetlen esélye hogy újra megvàlasszák, a nála jóval esélyesebb PS jelölt kiiktatása. Ugyanis a PS többi jelöltje, Aubry, Royal és Hollande korántsem annyira erős, mint DSK. Igy valószinű, hogy a második forduló, csakúgy mint 2002-ben, az UMP és az FN között dől majd el.

- Tristane Banon anyja (aki annak idején lebeszélte a lányàt arról, hogy feljelentést tegyen) most hirtelen, amellett, hogy bejelentette, a lánya megteszi a feljelentést, indul a PS elnökjelölti posztjàért.

Félreértés ne essék, ha tényleg bűnös, ìtéljék el, de itt túl sok dolog van ami bűzlik.
Bonito 2011.05.17 11:39:35
@sofalwy: Ez a másik teória egyébként. Lipskyiék háza táján sem ártana szétnèzni.

Egyébként meg nem kellenek ide magas szintű kapcsolatok. Elég lefizetni a Bronxxban, vagyis feltehetőleg nem túlzottan jómódban élő szobalányt. Megvádolja, per elindul, ha tisztára is mossák, valószínű a június 28.-i elnökjelölti választáson nem lehet itt. Sarko terve pedig bevált.
Rövid figyelmeztetés mindenkinek Lászlótól, akinek majdnem ellopták az autóját, ami végül nem sikerült nekik, de két zárat tönkretenni annál inkább. Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy a XIV. kerület Fogarasi úti OBI áruház parkolójában autó tolvaj banda…..
Eddig sokan nem értették, miért szurkolunk egy olyan francia csapatnak, amit egyfelől egy ezoterikus edző irányít, másfelől nem tudnak gólokat rúgni. a válasz eddig váratott magára, mert a barátnőik és feleségeik miatt! Tessék kattintani! A francia focistáknak jöhet a…..
Bonito 2010.06.08 10:04:58
@Integető hajbókoló lufiember: Nyugodt lehetsz, az. Nem csunya a csaj, de a multkor pont elottem mentek at a zebran Raymondkaval, volt idom megfigyelni oket. A pasi fortelmes, a csaj meg olyan atlagos, valojaban semmi extra. (Meg tobbszor lattam oket shoppingolni a mellettunk levo Monoprixben.)
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..