Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bireszty

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden: leginkább .docHa nincs otthon Office és Word, akkor le lehet tölteni az Open Office családot - ez otthoni használatra ingyenes, és van benne egy Word-höz hasonló szerkesztő, amellyel lehet .doc formátumban menteni. Bár tapasztalatom szerint itt sajnos nem mennek át…..
bireszty 2010.03.31 10:51:39
Szia Kedves Milo! Tegnap találtam rá a blogodra, és - mivel sajnálatos módon jelenleg én is az álláskeresők táborát erősítem - nagy érdeklődéssel olvastam az írásaidat. Egy délután alatt végig is mentem az összes poszton és tényleg sok hasznos információval lettem gazdagabb.
Én Europass CV-t szoktam küldeni, PDF formátumban, méghozzá azért, mert ebbe - ha nem is lehetetlen, de legalábbis - nehéz belemódosítani. Mivel az Adobe Reader ingyenesen beszerezhető a netről, szerintem nem okozhat gondot a megnyitása. Remélem.
Sajnos, az általad egy másik posztban említett munkaerő-piaci fellendülést én nem tapasztalom. Szerintem jó végzettségem van (Andragógia Ba, felnőttképzési szervező szakirány), nyelvvizsgám, aktív nyelvtudással (angol), egy OKJ-s Jogi asszisztens, plusz most végzem levelezőn a HR Ma szakot. 24 éves vagyok, a munkatapasztalat eddig 9 hónap, elnöki tanácsadóként. Munkaviszony megszűnésének oka csupán a munkáltató financiális problémája. - Kismillió hirdetésre küldtem el a jelentkezésemet, de egyelőre nem kapkodnak utánam. HR-esnek nem kellek - még aktatologatónak sem! - , pedig az érdekelne, de nagyon. Irodavezetőnek túlképzett vagyok, a menedzser asszisztens meg legalább 3 nyelven kellene beszélnem... Teljesen el vagyok keseredve. Tagadjam le diplomámat és keressek munkát érettségivel? Vagy hagyjam félbe mostani tanulmányaimat és menjek ki Au pair-nek külföldre, mert itthon nincs lehetőség? Van esetleg valami ötleted, tanácsod számomra? Segítségedet előre is köszönöm és kíváncsian várom további írásaidat.
bireszty 2010.04.06 09:24:56
@Hunter Milo: Ezek kifejezetten jó hírek. :)
Egyébként nem keresgélek még régóta (két hete tudtam meg, hogy nem tudnak tovább foglalkoztatni, még két hét van a felmondási időmből), csak hát nyilván minél kevesebb időt szeretnék tétlenül tölteni. Nekem az elvégzett munka adja a legnagyobb önbecsülést, ezért is vagyok kétségbe esve. No, de azért még nem adtam fel.