Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brianna

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori rész után teljes hangulatváltással indulunk: egy kamionsofőr tanítja csomózni a kisfiát az erdőben, tábortűznél. Már régen kaptunk új gyerekszereplőt, úgy hiányzott is. Senkit nem zavar, hogy setét iccaka van, és olyan storybrooke-trademark nyákos esős idő, ők…..
Csillagidő 1672.1 Az Enterprise kapitánya és legénysége egy bolygón tartózkodik, Sulu - kezében egy idegen lénnyel - megállapítja, hogy egyre hidegebb van, Jim szerint lesz itt még -120 fok is. A távolból egy ordítást hallunk, mindenki rohan a sebesült tiszthez, akit különös…..
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Brianna 2013.12.10 00:19:45
@euAgWzgmmtq7K: Ajjaj. :(
Sejtettem, hogy a jogdíjakat nem valami normális szempont szerint osztják, de hogy ennyire... :(
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Brianna 2013.12.01 15:23:10
@AnnaKarenina: Szerintem elkezdett eltűnni a süllyesztőben, azért indult az X-Faktorban. És sokkal több rendezvényre hívnak egy énekest, mint egy harmonikást.
Akkor itt van ez. Szívesen. ..
Brianna 2013.12.01 15:09:15
hogyvolt A Búra alatt - 1x01 2013.11.11 09:00:00
A helyszín az egyesült államokbeli Chester’s Mill, a kezdés meglehetősen „in medias res”, Barbie egy hullát ás el, akiről nem tudjuk miért halott, miért Ő ássa el, mindenesetre Barbie elég sportos, lévén, hogy a középkorú férfit úgy dobálja, mint más otthon a…..
Ahogy azt a múltkor a hülye fejemmel beígértem, most csupa szépet és jót fogok írni, történjen bármi a mostani X-Faktorban. Hazudni fogok, mint a vízfolyás, de nem biztos, hogy féken tudom tartani a köpködő atitűdömet és nem fog egy-két mondat erejéig elharapódzni a…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Sorozatunk az U.S.S. Enterprise (NCC-1701) űrhajó és annak legénységének történetét meséli el 3 évadon és sok filmen keresztül. Vágjunk is bele a pilot epizódba, amelyben még Christopher Pike a kapitány és Mr. Spock csak tudományos tiszt. Történetünk a hajó hídján…..
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
hogyvolt X-Faktor 4x05 – A tábor 2013.09.30 09:00:00
Na végre! Egy kis öröm az ürömben, hogy végre nem kell a gagyi, szar, magukat tehetségesnek képzelő, pedig aztán a hangképzéshez kurvára nem konyító embereket hallgatni, ahogy sorba égetik magukat. Ez itt már a tábor, ahol az eddig prónak tűnt amatőrök fognak természetes…..
 A szexuális indíttatású erőszakos bűncselekmények erőteljesen irritálják a lakosságot. Mindannyian féltjük lányainkat, feleségeinket az efféle szörnyű támadástól. A gyengébb nem jelentős része még mindig szinte teljesen elővigyázatlan és többnyire tájékozatlan is önvédelmi kérdésekben. Ahogyan…..
Brianna 2013.04.13 10:57:18
@Csii: A statisztikák szerint nem jellemző, hogy a megerőszakolt nők többsége kurvásan volt öltözve.
Igen, sokan öltöznek kurvának, amikor látom őket az utcán, villamoson, csodálkozom is, hogy "Ezeket sem erőszakolják meg, akkor rendes, szolidan öltözött nőket miért?".
Aki erőszakoskodni akar, az fog is.
Abban igazad van, hogy ha választani fog, azt a nőt választja, aki kihívóbban van öltözve.
Címhez illőn lángol Starling Cityben egy gyárüzem, az oltást gyakori karakterszínész irányítja tűzoltóhadnagy szerepben. A lángoló épületben két tűzoltógyalogos találkozik. A gallérig gázmaszkba öltözött naftát spriccel a másikra, aki ettől tüstént lángra kap, mint…..
hogyvolt Homeland 1x01 - Pilot 2013.02.20 09:00:00
Bagdadban nyitunk. Azt nem írják ugyan, hogy melyik évben, én nagyjából napjainkra saccolom. Enyhén lóarcú szőke amerikai nő vezeti autóját, közben mobiltelefonál. A CIA igazgatóhelyettesével beszél. Szőkénk a helyi börtönbe tart, itt ugyanis egy rab vár a kivégzésére…..
Brianna 2013.02.20 18:06:39
@Dogla: A Life zseniális sorozat, én ott láttam először Damian Lewist, azóta nagy kedvencem.
Magyarországon Életfogytig zsaru címmel ment, ha így ismerősebb valakinek.
Brianna 2013.02.21 09:36:36
@Dogla: Aha, cica. Látom, te is azt választottál. :)
Két nagyon izgalmas és jó rész után, egy, hát, másfélével zárjuk az évadot. Nem olyan durva mint a StarWars Christmas Special, de végignézni kellett némi lelkierő.Valeria írja levelét a Háromkirályoknak (három mágus, ők hozzák spanyolföldön az ajándékokat karácsonykor)…..
Verekedéssel nyitunk, csuklya alatt rejtőző főhősünk, úgy rúgja szerte-széjjel a testőrséget, mint másnapos fodrászinas a tegnap összesepert hajkupacot. Egy vörösfejű Redman nevű maffiózó menekülne a tetőkön, de hiába, a férfifodrász vonalon maradva, Íjász megfenyegeti…..
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
hogyvolt X-faktor 3x10 - 2. Döntő 2012.10.22 09:00:00
Nem fogok hazudni, döbbenettel vegyes iszonyattal néztem végig a mostani X-faktor döntőt, és azt hiszem, ezzel nem voltam egyedül. Az idén már kendőzetlenül bulvárműsor státuszban tetszelgő produkciót most sikerült egy olyan szintre levinni, amire már szavakat sem könnyű…..
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
Brianna 2012.11.17 14:21:56
@Peter_Cs: Szinetár Dóránál attól is függ, hogy színházban, szerepben van, vagy mint "önmaga". A Bereczki Zoltánnal közös éneklésekkor például nagyon is vagány. (Amit láttam eddig a koncertfelvételekből, meg tévéműsorokban.)
Brianna 2012.11.19 14:52:58
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:
Vígjátékot, pl. De Rómeó és Júlia is boldogok voltak néhány óráig... szóval egy színésznőnek nem csak a világfájdalmat kell tudnia eljátszani.
Kiemelkedően szép bevételeket, a kritikusok és a rajongók tetszését zsebeli és zsebelte be az új Pókember trilógia első része. Bár örök fanyalgóként személy szerint nem voltam túlzottan elégedett, egy IMAX-popcorn kombinációval egész szórakoztató filmnek mondanám. Amiben…..
Első hogyvoltom lesz ez, Kedves népek, tessék így olvasni. A műsor német licence, ők nagyon kedvelik, mi meg csak fogjuk, lévén az RTL Klubbon megy, ami meg garantált siker, vagy nem. Van 8 gazda, feleséget keresnek. Az első részben bemutatják az arakereső embereket, rájuk lehet…..
Nem azért nem válaszolunk, mert nem volt gyerekszobánk, hanem mert kurva meleg van, rengeteg a meló, és jó munkához idő kell. Minden próbát elolvasunk, mindenkinek jelzünk vissza, csak kell neki pár nap még. Addig is egy vidám nóta.  ..