Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsukiko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
tsukiko 2012.04.12 13:02:32
@roqfort: Hát, ha nálam így próbálkozott volna (bárki), a golyói és egy foga bánta volna az biztos. A csajban is valószínűleg volt egy kis löket, meg zavarában röhög, de azért eléggé feltűnő, hogy egyáltalán nem akarja, hogy leteperje, ez a pállott szájú, h*lyegyerek. Egyébként hozzáfűzném, itt Pécsett nincs több mocsár, mint máshol és nem is lakunk benne. Valószínűleg a földrajzi ismeretei tévesek lehetnek.. Ja és ha ugyanezt megpróbálná bárhol nyugaton, biztos lenne ott is olyan akitől nem tenné zsebre, amit kapna.
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
tsukiko 2010.10.18 12:52:49
@GGG77: Húú ezzel nekem is egyet kell értenem. Egyszerűen ég és föld. Ki kellene rúgnia a tv2-nek a stylistet, mert nagyon nem vágja mi az ízlés maga. Kislányokat lotyónak öltöztetnek, a fiúk ruhája maga a káosz, stb. Már ezzel is javíthatnák a műsor megjelenését. Sokat ront ez is a műsor megítélésén..
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
tsukiko 2010.09.23 10:05:08
@fovarosi.blog.hu: Köszi nem kell megmondani mikor, mit vegyek elő.
Asszem azt is írtam, hogy akire nem vonatkozik ne vegye fel. Pécsett lakom és megmondhatom, hogy inkább azoknak kellene ezt a jó tanácsot adni, akiket nap, mint nap látok. Össze-vissza kerekeznek, életveszélyes helyzeteket teremtve.
Szerintem is az a megoldás, hogy megfelelő infrastruktúrát teremtsenek, de biztos, hogy nem az, hogy beengedjék a kerékpárt az autók közé.
tsukiko 2010.09.23 10:32:38
@mp1526: Igazad van. Tényleg azzal kellene foglalkozni, hogyan lehetne megoldani normálisan a problémát. Nem hirtelen jött módosításokkal, hogy mindenki menjen amerre lát.
Prágában is érdekes mód a szállástól, hála az égnek, nem kellett autóval beszlalomozni a városba, hanem őrzött parkolóba leraktuk a kocsit és bemetróztunk. Talán tényleg ezeket a dolgokat kellene lekoppintani külföldről, nem a hülyeségeket. Tudatosan megoldható lenne a probléma, csakhogy nem törekszik rá senki. Addig is nyomorítsuk csak egymás életét..
tsukiko 2010.09.23 10:55:17
@mp1526: Hát igen, van megoldás csak nem élnek vele. Azért kapom fel én is a vizet, mert egyszerűen ezek a felvonulások nem oldják meg a problémát. Csak szítják az ellentéteket. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy jaj, de jól tudnak kerékpározni Koppenhágában, hanem azt kellene észrevenni, hogy miért? Miért tudnak autóval, tömegközlekedéssel, biciklivel vagy gyalog menni? Sajnos igen, elég nehéz erre felhívni a figyelmet, ha itthon mindenki azzal van elfoglalva, hogy mik a jogai. Szörnyű, hogy az a felfogás, hogy: "ja nincs bicikliút, hát akkor tekerek a főúton, igaz, hogy elnyom egy kamion, de az már milyen jó, mert jogaim vannak." Ahelyett, hogy a kerékpáros társaságok összefognának az autósokkal és együtt indítványoznának fejlesztéseket. És nem olyan felfogás lenne mindenhonnan, hogy: "csak nekünk legyen jó!"