Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gacchos82

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti szabálytalan illetve vitatott parkolásokat taglaló képes posztunk után több levelet, képet is kaptunk a témában. Az egyik ilyen amatőr története, aki másodiknak ért a lámpához, de az előtte levő úgy gondolta, hogy nem(csak) a piros miatt állt meg. Az, hogy mások is…..
gacchos82 2011.04.04 09:49:19
@horex: Te barom! Még véded ezt az idiótát? Max. akkor fogadható el, hogy ott áll meg, ha műszaki problémája van, de itt ugye egyértelműen nem ez volt a helyzet. Egyébként leszarom, hogy alig áll a lábán, akkor se állhat meg ott. A másik meg az, hogy ha annyira beteg, akkor nem is szabadna autóba ülnie.
Azt hiszem, joggal mondhatom így Danuta levelét elolvasva, hogy a sztereotípiák igen nagy halmazába esik bele, éppen csak nem kalapos öreg bácsi, mert az nehezen összeegyeztethető a szőkenőséggel. Bár a kalap, a begipszelt láb lehet a halmazok közös metszete és egyszer meg is fog…..
gacchos82 2010.11.06 10:55:00
@horex: Egy kis pontosítás: Nem nő, hanem egy 27 éves férfi vezette a Focust, 2-esben(!) akart megfordulni az idióta a vasúti átjáróban. Persze lefulladt, látta, hogy jön a vonat, az utasa kugrott, újraindította az autót, gondolom 2-esben volt, de 1 mp múlva megint lefulladt, ekkor ment neki a vonat.
Újabb intő jel, hogy igenis rendszám kell minden robogóra és igenis kelljen hozzá jogosítvány. Bár ettől függetlenül is biztosan lenne olyan hülyegyerek, mint akiről Leland Gaunt is írt. Gipszelt kézzel robogóra ülni óriási teljesítmény. Biztos azt is valami hasonló…..
gacchos82 2010.06.03 16:10:31
@killermoney: Tudom, hogy milyen, mivel nekem van egy Simsonom is. Nem is tartottam be soha a 40-et és ezután se fogom. De attól még tény, hogy a megengedettnél gyorsabban ment, amiért meg is büntethették volna a robogóst.
gacchos82 2010.06.03 14:59:07
@csak john: nem csak gyorsabban ment a megengedettnél, de mivel az smkp. tervezett végsebessége max. 45 kn/h lehet, ezért még akár okirathamisítás stb. is lehet, mivel így az a robogó már nagymotornak minősül...