Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blue_riviera

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken folytatódik az X-akták light, azaz a Haven, a SyFy új, misztikus, természetfelettis, titokzatos városos, jócsajos nyomozós sorozata. A pilot nekem csalódás volt, meglátjuk, mit tud a második rész. ..
blue_riviera 2010.07.15 15:04:57
Filmdroid Hibrid poszter 2010.06.21 21:50:55
Két évig halogatták a bemutatót, ám végre csak megnézhette a nép Vincenzo Natali horrorját. Sajnos a Hibrid (Splice) nem szerepelt jól a kasszáknál, Észak-Amerikában bukott a produkció. A filmben DNS-ekkel kísérleteznek, így jön létre egy lény, akit Drennek neveznek el és az…..
Nekem első perctől bejött a Fringe, szeretem az ilyen X-aktákba öltött, összeesküvéses, nyomozós sorozatokat, és imádom JJ Abrams marhaságait (a feliratok) és azt, hogy sorozataiban az erős női karakterek főszerepet kapnak. Igaz, Anna Torv Oliviája az első évadban annyira nem…..
A Zoolander, a trendkívüli nem volt éppen az a film, amely túl sok profitot tudott volna felmutatni, de 2008 végén Ben Stiller azt mondta, hogy jön a vígjáték második része. Teltek-múltak a  hónapok, majd idén Justin Theorux és Ben Stiller hozzálátott a forgatókönyvhöz. Ők…..
Filmdroid Újabb Predators képek 2010.05.10 15:57:41
Sehol egy Ragadozó, csak a levadászandó személyek szorongatják dacosan a fegyvereiket. Remélhetőleg hamarosan több olyan fotó is érkezik, amelyeken az űrlények láthatóak. ..
Annak idején úgy harangozták be A rejtélyt, mint az új Lostot, azóta persze ez a mondat afféle anekdota lett. Sem ez, sem pedig a FlashForward nem volt képes megismételni az eltűntek sikerét, azonban fogyasztható, átlagos sci-fik lettek. Mivel a Fringe jelenlegi szezonja lassan a…..
Elég régóta nincsen már klasszikus sci-fi sorozat a csatornák kínálatában, így az ABC is jócskán befürdött egyik bőszen reklámozott sorozatával, ami négy epizódos blokkjával sokak arcára csalt könnyeket. A tipikus, tökéletes emberekkel megtöltött műsor készítői…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
blue_riviera 2010.04.06 12:54:13
@katolikus hit gyülekezete tag:

Teréz Anyáról érdemes ezt megnézni:
www.youtube.com/watch?v=9WQ0i3nCx60

(Hell's Angel: Mother Teresa)

...hogy valójában akiknek "gondját viselte", az hogy is történt.
David Mamet drámaíró kiváló dolgokat bír papírra vetni, és nemcsak a drámához ért, hanem a filmhez is, hiszen olyan forgatókönyveket írt, mint a Postás mindig kétszer csenget, a Farok csóválja, vagy a Glengarry Glen Ross, ami a mai napig az egyik kedvenc filmem. Ha ő mond valamit…..
blue_riviera 2010.03.30 12:26:38
@efzsé: hogy az angol nyelv mondjuk úgy hogy "világnyelv", arról hallottál már? az már nekem kellemetlen, hogy van aki nem beszéli. (persze lehet hogy szerencsém volt mert megtanították az iskolában.)

mindenesetre én pl. azért szoktam kellemetlenül érezni magam, mert a magyaron és az angolon kívül semmi mást nem beszélek. erre varrjál gombot.