Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasszasiker

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
kasszasiker 2010.03.30 09:56:45
Sziasztok!

Az elöttem szólók is elég érdekes, és legfőképp igaz dolgokat irtak: zene, bohockodás-fogócskázás korán reggel, japán módszer, semmi konkrétat nem mondanak, csak hogy ez milyen jó lesz nekem is!

Úgy érzem mégis én jártam a legrosszabbul! A próbanap felénél közölték velem majd 100 km-re a kiindulási ponttól, hogy nem vagyok alkalmas a munkára, és adnak pénzt vonat-, vagy buszjegyre! Esetleg még el is visznek odáig! Konkrétan otthagytak volna ahol épp voltam! Szerencsémre értem tudtak jönni, mert hiába mondtam, hogy ez nem így működik, a normális az lenne, hogy az indulásig beülök valami jó kis kávézóba, és együtt megyünk haza, azza a kocsival, amivel el is vittek! A srác megkérdezte a főnökséget, hogy lehetséges-e, de addigra már mondtam, hogy ezek után nem bízok én ebben, és inkább leléptem egy vadidegen helyen!

Hazaérve utána néztem, 15 órakor "raktak ki úgymond az utcára", 16kor indult volna a vonat, jó esetben fél 7re értem volna haza! Utána még 1 fél várososon keresztűl utazzak az autómhoz, hogy aztán tényleg a saját ágyamban aludhassak!

Ha ezek után bárki is azt mondja, hogy itt milyen szánalmasak, buták, és hozzá nem értőek a kommentelők..., akkor ezen gondolkodjanak el! Hisz ez embertelen viselkedés!

Nagyon remélem, hogy mások tényleg előbb értesűlnek a dolgokról, mint én! Nem kerülnek önhibájukon kívűl ilyen helyzetbe!

Még örülhetek is ennek, mivel azzal nem dicsekedtek, hogy felszámolás, nem vagy bejelentve hosszú hónapokig..., hisz én is csak munkahelyet szerettem volna és mindenbe próbálok kapaszkodni, hogy a magam lábára állhassak! Lehet, hogy ha ez nem így történik, ma is ennél a cégnél lennék egy újabb megfigyelő napon!

Visszagondolva nekem is hasonló kérdéseim voltak, hogy mit és mennyit fizetnek, benzin költség, szállás biztosítása, ha nem érzem, hogy ez nekem való, akkor mik a kötelezettségeim..., valószínű ezért is nem feleltem meg nekik, nagyon nagy szerencsémre!

Remélem hasznos információkat írtam, és várom az ott dolgozók reagálását a levelemre! Biztos lesznek! :D