Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Stünci *

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden napok A trolin 2013.12.02 08:58:07
Üdv  Mindenkinek! Talán sokan vagytok, akik nagyon unjátok, az én napom, ilyen volt, meg olyan, meg amolyan!  Lehet ez is hasonló lesz, lehet nem. Arról szeretnék írni milyen hatások érnek, kikkel találkozom, és mennyire unom!  :)  Na jó nem unom!  A…..
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
*Stünci * 2010.07.15 10:13:03
@Goszi777:
Üdv !

Míg olvastam soraitokat, azon kezdtem el "gondolkozni" hová is lettek a bérlakások? Hmm Eladta az Önkormányzat jó pénzért, mert kellett a bevétel!

Nos, ha az állam bácsiknak esetleg tök véletlenül, csak úgy saját fejükből kipattana az ötlet! Hééé emberek, bevételre tehetünk szert, mint állam, mint az önkormányzatok. Annyi szép üres terület van még Bp. és környékén építtessünk néhány házat, adjuk ki X Ft/ Nm áron... Jaa kérem, befektetés nélkül sajnos sehol nincs profit. Ja és asszem lenne munkája néhány embernek ebből, kőművesek, burkolók, mérnökök...
Szerintem nagyon sokan kapnának az alkalmon. (Még lehet én is)

Illetve néhány önkormányzat most visszavásárolhatja bedőlt hiteles, lakásait.
Ennek semmi köze a sporthoz, talán egy kicsit a politikához. Most sem azt teszem, csak "eszembe" jutott néhány gondolat.   M.R. Kopmeyer: Kristálygömb Szívem szerint a világ valamennyi országa valamennyi nagy emberének-mondjuk: minden kormányfőnek-az…..
Aloha  Na jól megkaptam ma, ismerőseim rágták a füleim, mikor írok már, szeretnek olvasni. Most üzenem mindenkinek: AKKOR TESSENEK HOZZÁSZÓLNI IS, CSAK AKKOR TUDOM LEVONNI A KÖVETKEZTETÉST, HOGY TETSZET, ÉS MÉG-MÉG-MÉG…   Nos ott tartottunk, hogy Macó Ádi…..
*Stünci * 2010.04.12 16:58:56
Üdv Mindenkinek!  Jó holnap van! Közbeszólt a húsvét, így most van mit bepótolnom. 2009. December  Idén télen volt szerintem a leghidegebb, de lehet, hogy csak jól el vagyunk szokva ettől a hótól, meg hidegtől. (csendben bevallom, én nagyon utálom a telet, és hideget)…..
Sziasztok! :o) Na már megint holnap van, de lehet, hogy már ma!  Igazából most a nagyok versenyeiről kellene írnom, de ezt tegyük át máskorra. 2009. Teljes erőből érkezik a nyár Nem nagyon, csak ezer ágra süt a nap. Nagy dilemma előtt áll Kisgörgő: Soltvadkert, vagy…..
Kellemes napot mindenkinek! :o) Esős reggelünk van, volt! Alig bírtam kinyitni reggel a szemem, non nem a csipától, hanem mert nem aludtam valami jól. De ez szerintem most mellékes! Ígértem folytatást, hát akkor legyen! Asszem ott hagytuk abba, hogy megvettük a ruhát+ az övet!…..
                        Üdv Mindenkinek! 2010. 03. 27-e után nem tudom magamban tartani! Annyira ki kívánkozik belőlem, olyan boldog, elégedett, büszke, és rekedt vagyok…..
*Stünci * 2010.03.31 12:35:30
@v kata:
Köszönöm szépen! igyekszem, és ahogy igértem jön a folytatás...