Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fáradtangyalka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóközlemény Itt a tavasz 2011.03.09 11:02:17
Szép már az aláírók neve is: egy mozgalom, egy szövetség és egy ember, igaz, utóbbi egy egyesület nevében. Hogy aztán a mozgalom, a szövetség, az egyesület és az ember között teljes-e az átfedés, az olvasó fantáziájára bízzuk. Tisztelt Levegő Munkacsoport! Nyílt levél. A…..
Cserbenhagyó gázolót keres a BRFK. Január elsején, reggel 5 óra után a Dózsa György út Damjanich utca kereszteződésben egy kisteherautó elgázolt egy, a zebrán átkelő gyalogost, majd a baleset helyszínéről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A 32 éves nőt életveszélyes…..
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
Fáradtangyalka 2010.04.27 15:57:20
@slynus: Mit kell ezen vitázni, menjetek a Mátrába kirándulni bicajjal, induljunk együtt, mi autóval. Mire odaértek lógó belekkel, izzadtságszagban fürödve, a mi kis családunk már jön is haza 4 napi kirándulás, és kényelmes ott alvás után! Vagy menjetek sítúrára a Magas Tátrába bringával. Értelem az van!
Fáradtangyalka 2010.04.27 17:23:20
@slynus: Képzeld, én úgy megyek a Mátrába, hogy felteszem a családi autóra a kerékpárokat, a gyerekekét is, a férjemét is, és amikor odaérünk mi is tekerünk, vagy hegyet mászunk gyalog. Az autó kitágítja a világot, feltehető rá a kerékpár, a csónak, a lakókocsi, a sífelszerelés, és télen is használható. Míg a kerékpárra a két gyereket sem tehetem fel nemhogy csónakot, lakókocsit, síléceket! Nem sértésnek, de a szűk látókörötök tükröződik az írásaitokban. Éljetek csak a kis mikrokozmoszotokban, hagyjatok élni minket, de ne utáljátok aki ennél többre vágyik, és azt mondja, mégis mozog a föld!
Fáradtangyalka 2010.04.27 17:28:03
@cso zsi: "Tudni kell, hogy az utakon nem egymás ellen vagyunk." Pontosan, ahogy mondod! Sajnálatos, hogy a bringások "kopaszbéenvés" rétege ezt nem tudja, és a szervezeteik sem ezek szerint cselekszenek. Bár hamisan ezt hirdetik.
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
Fáradtangyalka 2010.03.30 00:12:43
@Gery.Greyhound: Ja, én a Bajcsy Bank utca sarkán ütöttem el majdnem egy cajgást, mert neki piros volt, és elém vágott a hirdetőoszlop mögül. Satu fék, és kiszóltam neki, mégis mit képzel. Erre ő, bemutatott! A Kürtiék sárgazsákosa volt. Hát ezek ők!