Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyaszonnya

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Az ősi sportágról készült videó bizonyítja, hogy népünk vidám huncutsága töretlen.  Bár politikusok tömegei – pártállástól függetlenül – fáradoznak azon lankadatlanul, hogy elvegyék a magyar kedvét az élettől, ez a törekvésük megtörik a vidéki…..
hogyaszonnya 2007.12.21 10:05:06
HamPLÓ Egy sztrájk életképei 2007.12.17 18:47:00
És megkezdődött a Nagy Félnépi Értednemdolgozok-Nemellened. A Nyugati pályaudvaron az ország gazdaságpolitikájának spontán irányítói csapást mértek az ott működő gyorsbüfékre és újságárusokra, melyek forgalma a sztrájk miatt igencsak megcsappant. A pénztárcsarnokban a…..
ők négerek és akiket meg kell védeni a drogoktól vigyázzatok! a négerzene és a drog feketévé teszi gyermekeinket. ..
Megjelentek az első képek KITT-ről a készülő új Knight Rider sorozatból. Szerintem az első sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint ez. No majd meglátjuk.Michael Knight visszatér, de a főszerepet a fia fogja alakítani...
hogyaszonnya 2007.12.02 08:20:35
Bigyóblog A post-it jövője 2007.11.29 16:27:00
Post-it-ot mindenki használ, de legalábbis a többség. A Yankoo Desing most továbbfejlesztette Arthur Fry találmányát, megalkotva a Pock-it-et. A lényeg, hogy a papír három oldala ragad, így egy kis zsebet kapunk, melybe papírt, pént, névjegykártyát tehetünk. Egyelőre még csak…..
hogyaszonnya 2007.11.29 19:09:42
Cellanapló Embert ölt a mobil 2007.11.29 08:11:04
Dél-Koreában amúgy is veszélyes mobiltelefonnal mászkálni, pár éve például villámütés végzett azokkal az emberekkel, akik hordozható telefont tartottak a zsebükben (persze nincs az a villám, ami olyan embert talál az ázsiai országban, akinél nincs mobil). Most viszont maga a…..
Az Apple nem igazán akarta nyilvánosságra hozni, hogy mennyit fizet neki az AT&T, de a New York Timesnak sikerült kipréselnie belőle az információkat. Eszerint az AT&T átlagosan 18 dollárt fizet ki havonta minden egyes aktivált iPhone után, ami a két éves hűségszerződés…..
Nálam a hét videója, nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni, legfeljebb, hogy remélhetőleg ez a két srác nem fog szaporodni. A község uj buszmegállójához pedig gratulálunk! ..
Design Pumpa Szalonna-sál 2007.10.08 14:00:00
Az étkezés terén is bizonyára vannak nehezen magyarázható fétisek, (pl. szalonnafétis) de azért viszonylag ritkán öltöznek a rajongók élelmiszernek. Pedig kár. Az alábbi sál/nyakkendő is jelzés értékű csupán, nem fognak hozzánk dörgölőzni a kutyák az utcán miatta.…..