Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barczib

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lángolón már több videót és minikoncertet is bemutatott, amelyeket a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskolában tanuló fiatal hangmesterek és mozgóképesek készítettek jeles hazai előadókkal. A suliban tanuló srácok által elindított zenés sorozat legújabb darabjában Bérczesi Róbert, a…..
barczib 2016.05.04 10:01:19
A Foo Fighters vezére nem tagadja, remekül szórakozik ezen a nagy Kanye West-ellenességen és őszintén szurkol a hiphopsztárnak. Szerinte az, aki indította a West-ellenes petíciót, csak segít a rappernek, a 133 ezer aláíró pedig csak feltüzeli Kanye Westet. Sőt, a rapper elleni…..
Mindig izgalmas történet, amikor korábban bizonyított zenészek állnak össze egy új produkcióban, hogy újraértelmezzék magukat és egy kicsit kimerészkedjenek megszokott terepükről. Első ránézésre a Fluor és Diaz alkotta Wellhello is ilyennek tűnhet, jogos hát a kérdés: az…..
Bár a Fishing On Orfű első napja már hónapok óta telt házas, most egy örömteli hírrel szolgálhatunk a rajongóknak. Úgy tűnik ugyanis, hogy nem csak ezen a koncerten lehet még elkapni a pécsi alapzenekart. A részletekért olvass tovább. A tavaly nagy sikert aratott, korai…..
barczib 2015.04.01 09:58:40
Kiss Tibire, a Quimby frontemberére a legtöbb nő úgy tekint mint valami félistenre, aki folyton zilált hajával, mély hangjával és költői szövegeivel a legtöbb bölcsész érdeklődésű lánynak a tökéletes férfit testesíti meg. Persze furcsa ez az egész, mert a Quimby lassan az…..
Vannak olyan emberek, akik a legnépszerűbb anyagait szeretik leginkább egy együttesnek, a másik típus viszont képes valamiért jobban kötődni egy zenekar kevésbé ismert dalaihoz, mint a slágerekhez. Ennek azon túl, hogy csak egyszerűen jobban tetszenek neki, több oka is lehet.…..
A sok hónapon át tartó óriási promóció után itt az új Foo Fighters-lemez. Dave Grohl és csapat tökéletes hájpot csapott a Sonic Highways nagylemeznek, de ezt sikerült úgy csinálniuk, hogy senkit ne irritáljanak. Még a lemezkészítésükről szóló HBO-s sorozatot is…..
barczib 2014.11.10 19:50:33
@NZperX: A Dear Rosemary-t elég könnyű összehasonlítani a Steady as she goes-al, úgyhogy elég merész a kijelentés. De a foo jó ettől még! :D
Serge Pizzorno valószínűleg azért tett ilyen súlyos kijelentést az Evening Standardnek, hogy hamarosan megjelenő új albumukat, a 48:13-at promózza, amit mellesleg eddigi legjobbjuknak tart. A gitáros abban bízik, hogy az új lemez inspirációt fog nyújtani a kezdő rockzenészeknek…..
Ki gondolta volna, hogy az Apocalyptica által már velőig rágott csontot valaki újra sikerre tudja vinni. Pedig a 2Cellos megcsinálta. A Luka Šulić és Stjepan Hauser alkotta duó szekere már fut egy ideje, de akkor lettek tényleg híresek, mikor a Smooth Criminal című Michael…..
A Vad Fruttik a magyar zenekarnevek közül talán a legrosszabbat viseli. Nagyjából egy szinten van a Depresszióval. Nem is azzal van a baj, hogy nem jelentenek semmit, vagy utóbbi esetén nagyon is mondanak valamit, hanem hogy az a mondanivaló semennyire sem kapcsolódik a produkció…..
Pearl Jam - Lightning Bolt(Universal) Megrögzött pacifizmus ide vagy oda, a Metallicával és az Iron Maidennel egyetemben a Pearl Jam is rendelkezik radikális rajongói B-középpel. Az említett fanatikusok általában éjszakai életet élnek, falkában vadásznak, és…..
Karácsonyi dallal búcsúzik az évtől az Anima Sound System, ráadásul a Találd ki az éjszakát! idén az első magyar nyelvű megjelenés a zenekartól. A dalhoz videó is készült, amit telefonnal vettek fel a stúdióban Prieger Fanni énekessel. Az együttes januárban már is jön a…..
Még nyáron jelentette meg a Jazz-iz Christ lemezt Serj Tankian énekes, ami valójában egy közreműködésekkel teli dzsesszalbum. A System of a Down énekese ugyan azóta egy szimfonikus hanganyagot is felvett, de az új videoklipje még a dzsesszes projektjéhez kötődik. A Distant Thing…..
barczib 2013.12.16 10:44:38
Az Arctic Monkeysnak már megjelent öt nagylemeze, ami alapból elég szép teljesítmény úgy, hogy az első csak 2006-ban jött ki. Úgy meg pláne, hogy mindegyikhez kiadtak egy rakás kislemezt bakeliten (hivatalosan: vinylen), amiken ontják magukból a b-oldalas dalokat. Ezekből nagyjából…..
Egy hónapja nyereményjátékot hirdettünk, aminek keretében a kanadai Nickelbacktől lehetett kérdezni a novemberi budapesti fellépésük előtt, amire már minden jegy elkelt. Eredetileg tíz kérdésre válaszoltak volna, de végül csak öt plusz két szerkesztőségi kérdésre kaptunk…..
A nagyszínpadon különleges Quimby-koncertet rendeznek, a világzenei nagyszínpadon pedig az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel a Sziget fesztivál nulladik napi programjában augusztus 6-án a Hajógyári-szigeten. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Quimby Csodaországban címmel nemcsak…..
barczib 2013.06.04 22:09:05
@aranyláz: +1 Ezerszer inkább egy ilyen -1.nap mint mondjuk egy Korn, vagy valami külföldi haknibanda! Nagyon örülök a hírnek!
Még idén megjelenik a Quimby új nagylemeze, amiről, némileg meglepetésszerűen, itt az első dal Kivándorló Blues címmel. Ráadásul nem is csak magában az új szerzeményt mutatjuk be itt a Lángoló Gitárokon, hanem a hozzá tartozó klipet is, amit az a Vandad Kashefi…..
A Brains legújabb stúdióalbuma, a Full Range április 5-én, pénteken jelenik meg, most viszont akár itt a Lángoló Gitárokon is végig lehet hallgatni. A tizenegy dalt tartalmazó lemez gerincét továbbra is drum and bass alapú dalok teszik ki, de a zenekar szinte valamennyi jelenlegi…..
B-oldal Tarantino és a nők 2013.02.04 07:00:00
A Django Unchained nem volt rossz film, tulajdonképpen jól szórakoztam. Mégis valami hiányzott, a film nézése közben is gondolkodtam, hogy micsoda, aztán rájöttem. Hiába volt eszelős hosszúságú a film, az erős női karakter valahogy nem rajzolódott ki a 165 perc alatt. Bármennyire…..
barczib 2013.02.05 00:05:25
@nwp: pedig az is zseniális, de lehet, hogy a legjobb
Csaknem egyéves kihagyás után nemrég újra koncertet adott a Junkies, méghozzá Budapesten, a Zöld Pardonban. A bulit több kamerával is megörökítették, a felvételekből pedig klipet készítettek a zenekar legújabb, a szórakozóhely tavalyi kálváriájáról szóló dalához, a Nincs…..
barczib 2012.10.12 20:52:15
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
barczib 2012.09.28 22:10:10
@pillehu: hát reméljük. Meg egy starlight-supermassive black hole-madness mentes setlistet november 20-ra!
barczib 2012.09.29 21:52:34
@Before: és melyik "új" Muse lemez tetszik jobban?
POCsCs-os mémek 2012.09.24 21:57:28
..
Gyönyörű képesújság hangulatú videóklip. Remek munka, köszönjük! ..
Las Vegas-i otthonában, helyi idő szerint hétfőn holtan találták Tommy Marth-ot, a Killers szaxofonosát. Idegenkezűségre semmi nem utal, az első jelentések szerint a 33 éves zenész lelőtte magát. "Múlt éjjel elvesztettük Thomas Marth barátunkat. A családjával együtt…..
barczib 2012.04.29 00:50:51
@blah: paraszt.