Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harangöntő

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nincs közöttük kövér, az a halálom" - jegyezte meg Orbán Viktor egy díszszemlén, erre beindult a törvényalkotás. Kövér László azóta elérhetetlen. Az újabb alkotmánymódosítási hullámban az alaptörvénybe iktathatják a kövérség betiltását. Azt egyelőre nem lehet…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
Van pár arc, akikkel egészen egyszerűen nem bírok betelni. Tessely Zoltán, amint műfajteremtő módon kamera előtt élvez el, Orbán Viktorral a száján. Meg ez a másik, Vincze László. Pikcsör: Elment a nap, táskájába tevén ügyeit, gondjait. Csönd lesz talán. Ketten vagyunk…..
harangöntő 2012.09.02 18:33:16
@eMJe: védte a libamájat is e derék képviselő: www.delmagyar.hu/csongrad_hirek/otparti_osszefogas_a_libamajert/2072524/
és akkor azt is mondta, hogy nem bánja, ha ennek a javaslatnak nem ő lesz a keresztapja
harangöntő 2012.09.02 17:34:53
@Gera: kedves az ő szívének, 1xűen csak teccik neki (érdek nélkül)
Persze valójában marad, mert a fideszből menni nem lehet, mint ahogyan bármilyen, tisztességesen megszervezett és rendesen működtetett maffiából sem lehet csak úgy kilépni. Legyen teljesen nyugodt a kedves olvasó, hogy annyira Ókovács sem fog menni, mint amennyire mondjuk én azt el…..
harangöntő 2012.07.28 22:19:43
@art deco arckép: azt nem merném biztosan állítani, hogy Baán László nemzetközi hírű szakmai kiválóság. azt viszont annál inkább, hogy régi fideszes és kellően ambíciózus. egy időben még leendő kultuszminiszterként is emlegették. nem volt elég neki a Szépművészeti Múzeum vezetése (pedig szakmán kívüli: nem művészettörténész, sem régész), a Nemzeti Galériát is magának akarja. a Múzeumi Negyed álmát cserébe kapta, mert az első kapavágás előtti napokban elvették a múzeum földalatti bővítésére szánt pénzt és ehhez egy szava sem volt.
harangöntő 2012.07.29 00:53:31
@art deco arckép: kötelező a kincstári optimizmus. kinek a szerepét lehet itt tisztán látni? az elmebeteg udvari bolond kerényinek mi a szerepe? az "igazság bajnokának", "azIstenostora" Budainak mi a szerepe, amikor sorra dőlnek meg az általa kreált ügyek állításai? mindjárt kinevezik a Trafó élére azt a Fr.-ban dolgozó Nagy Józsefet, akinek a nevében a debreceni színház koreográfusa és Vidnyánszky Attila fog regnálni - ez utóbbinak meg már borítékolni lehet a Nemzeti Színház igazgatói kinevezését.
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
harangöntő 2012.07.18 15:39:28
@látjátok feleim szümtükkel: ez így van. "Orbán Viktor hivatalba lépése óta széleskörű reformokkal alakította át Magyarország közintézményeit" - fideszről magyarra fordítva ez azt jelentette, hogy mindenkit kirúgtak, lecseréltek aki nem kellően szervilis; először a vezetőket, a vezetők meg tovább takarítottak, takarítanak buzgón azóta is.
Örülünk, Vincent? Teszt 2012.07.15 23:40:00
harangöntő 2012.07.16 13:37:29
@szeszkópé: Orbán és a 7 főbűn
Még mondja valaki, hogy semmi értelme százmilliárdokat köztévére költeni. Szerintem Untermanszky Péter riportsorozata minden pénzt megér, sőt, még annál is többet. Ez ugyanis a többcélú felhasználás magasiskolája: Untermanszky ábrázatát átveszik a kutyaiskolák, az ebek a…..
harangöntő 2012.07.16 13:22:19
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): a törpe duce a fészbúkos üzenete elején ezért gyártott konzultációs kérdőívet, vagy a beérkezőket javította? azóta sem tudom, mi volt a cél
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját, Remeg a drága, az oligarchája a sarokba dobva ég. Jó ez a lány, semmiben nincs hiány, gyere a csápjaiddal fond át! Meleg a hála, jó Lajos nála, pedig nagyon korcs keverék. (via) Kedves elempés pajtások! Ez a…..
harangöntő 2012.07.12 10:07:50
@Almaleves: „jó arcú, tiszta tekintetű” emberekkel persze, mint pl. Széles Gáborral, Bayer Zsolttal, Pataki Attilával és pár 100 lengyel szimpatizánssal meg szentképekkel és gyertyákkal
harangöntő 2012.07.12 13:58:22
@Avatar: nem a gyarapodást irígylem (na jó, azért a harácsolás és a korrupció ilyen arcátlansága miatt azt is), de ahogy megpróbálják mosdatni a szerecsenjeiket, meg mindent befalni, ami az útjukba kerül, az dögletes: Ideál Áron Bt. meg a többi családi szerzemény - hogy jut eszébe egy könyv- és lapkiadónak egyszer csak kőbányát venni?
(az "Idézet a reggeli kávéhoz kávéhoz" rovatunk szíves hozzájárulása) (a képen NEM Selmeczi Garbiella Országos Lóösszeírási Kormánybiztos látható) Első Országos Lóösszeírási átirat - 1903 (nagyításért klikk a képre)..