Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekszternál

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új iPhone-ok igazán nagyot semmiben nem villantottak, de azért így is fejlődtek a korábbi modellekhez képest. Engem csak az érdekel, hogy eleget-e ahhoz, hogy egy 5s-t lecseréljek hatosra a jobb kamera-képességek miatt. Kevés olyan összehasonlítás van, amiben a korábbi…..
ekszternál 2014.09.11 14:21:56
@turulpina: Amit mondasz igaz. Ahogy mondod elszomorító.

@ivnte: írsz egy olyan posztot, amiben konkrét ajánlásokat teszel véleményt formálsz úgy, hogy sem a készülékeket nem használtad sem pedig releváns információkkal nem rendelkezel? Softwareesen is lehet olyat változtatni ami teljesen megegyező hardwareből csodát művel. Ha jártas vagy a fotó postprod területen észreveheted, hogy pl. a Lightroom 1 és 5 között több RAW-olvasási algoritmus is született, és egyre több vagy más eredményt produkáltak, ugyanazon képből. Kb. 15-30% plusz infot húz ki ugyanabból a 2007-es 20D-s képből mint anno a Lg 1. Szóval csak easy.
Ember a telefon még nem is jelent meg. Szerezz egyet, próbáld ki, hasonlítsd össze a két vasat/software-t utána írj ilyen pátoszos posztokat. Ezzel totálisan behúzod a jóemberket, hogy elpocsékolják szabadidejüket egy ilyen poszt elolvasására. Jesszus és ez megy ki index.hu főoldalra... ahh
Mindenki ajánlom az alábbi remek kis videót, az "öregeknek" a nosztalgiázáshoz, a fiatalabbaknak pedig azért, hogy lássák, hogy miből lett a cserebogár. Érdekes, hogy a "régebben minden jobb volt" elv alapján, a régi játékok sokkal szórakoztatóbbak voltak, emlékszem, hogy egy-egy…..
Bizonyára észrevettétek, hogy az elmúlt egy hétben kicsit csökkent a posztok száma, ennek az az oka, hogy Anna most költözött ki Londonba, Melinda pedig elutazott két hétre. Egyedül maradtam egy darabig és a rengeteg munka mellett kevés idő jut a blogra. Tegnap este viszont mérgesen…..
Kettőnégy Medvék és a metál 2010.04.04 10:51:00
Mivel egyik miniszterelnökjelölt sem nyilatkozott stábunknak (még Torgyán József sem), igazságmegállapító cikkünkben inkább a medvék életére koncentrálunk. (katt a tovább gombra)   A tavasz feltartóztathatatlan beálltával az északi féltekén élő medvék…..