Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radeonhun

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Időutazás a Mozaikba 2012.11.02 11:40:45
Az Égéstér 40. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Radeonhun 2012.11.02 14:21:10
Gilera Runner 180-as Robogómat magam vittem vizsgáztatni.

Első sorban vizsgabiztos megkérte, hogy hajoljak le olvassam le az motorszámot, alvázszámot, majd kezembe adta fényképezőt fotózzam már le (lényegében nem volt kedve lehajolni).
Majd mikor bekerültünk féktesztre, ott átadva motort másik vizsgabiztosnak görgőkbe bele állítva motort fel szeretett volna szállni és majdnem szemem láttára dőlt el motorral. Miután újbóli próbálkozást tett, előtte megemlítette neki egy 250-es Yamaha Majesty-je van az se kicsi, de nem gondolta volna, hogy ez ilyen magas...

Illetve ismerősnek aprilia tuono 1000 gyári kipufogó rendszerrel nem akarták átengedni mivel azt mondták hangos. Rá se nézték,vagy mérték, csak annyit mondták ez motor nem fog átmenni, ne is álljon be. Következett jogosan feldühödött tulaj, azonnal ottani fejest hívatta, nem nagyon akarták, mondta jó majd ő megkeresi, nagy nehezen előkerült egyből készségesen állt elő az illető, (félrehonolva ottani dolgozókat leszidva), majd mondta mi problémája, mondta kér egy olyan papírt, hogy motor nem felelt meg vizsgán, hivatalos méréssel, mivel nem olyan vicces, hogy vizsgadíjat csak úgy levegőbe engedje.
Nagy nehezen előkapartak egy dB mérőt, elkezdték motort tiltatni nyél gázon, majd rájuk szólva, "ember mit csinálsz ezt nem nyélgázon mérjük", gyári adatlapján is rajta talán jól emlékszek, de nem biztos 6500-as fordulaton 96dD. Mondták őket nem érdeklik mi van ráírva Magyarországon megengedett zajszint 94db nem érdeklik máshol mennyi van. Rendben akkor menjen dolog, a motor gyár által megadott fordulaton 93,7db-t produkált, és mivel 94db (a magyar előírások alapján) megkapta a műszakit.
TComment Mindennapi nyomorunk 2012.09.06 11:58:58
Az Égéstér 32-ik adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Délután kettőkor szűk kompánia gyűlt össze a gödöllői Opel Gaál bemutatótermében, ahol egy öreg Chevrolet pickup és egy Opel Ascona raliautó közé állítva, néhány szalámis szendvics társaságában ott várakozott a legelső magyar Astra. A közlekedési múzeumban rendezett…..