Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noob

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Homár. Azt ugyanis remélni sem mertük, hogy egyszer vki vendéglátóiparilag feljelent egy zsíroskenyeret, pedig Szatyi épp ezt teszi alant, Kapolcson találták. Rutinos helyszínelőkhöz híven nejlonzsacskóban szerették volna megőrizni a…..
A Homár ismerőseivel is csinált már ilyet a T-csoport, úgyhogy bár unjuk, kénytelenenk vagyunk rögzíteni az újabb szériaszivatási módszert. Ügyfél megrendeli a T-Home élőben bétatesztelt IPTV-jét, mindenki, többször felmérik, hogy lehet-mehet-mennek bekötni, majd amikor kiér…..
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..
Tomka Gergely igazi Elszánt Ügyfél, ugyanis emlékezetes szívássorozatának megkoronázáseként az alant olvasható jegyzőkönyvet sikerült aláiratnia a Westend T-pontjának illetékesével. A történet megmagyarázza, hogyan kell megkínozni az Ügyfelet, ha a hiba forrása az, hogy…..
László egy egyszerű módszert talált arra az esetre, ha az előfizető megunja, hogy a T-online neki még vmi évekkel ezelőtti brutális havidíjat számláz, miközben akciósan már sokkal olcsóbb lenne: Hogyan préseljünk ki a T-onlineból akciós árakat? Gondolom sokak fejében…..